Recent Comments

Bozkır Çarşamba Çayında Çocukların yüzme keyfi

İlçemiz Bozkır Çarşamba Çayında Çocukların yüzme keyfi kuşaklar değişsede devam ediyor. 


İlçemizin bereket pınar Aygırdibinden doğan çayımız çayın geçtiği Bozkır merkez olmak üzere tüm mahallelerde çocukların gözdesi yüzme alanı. 

Sosyal medyada Çocukları yüzerken çeken Fatih Dönmez'in videosu büyük bir beğeni topladı. Bozkır Çarşamba çayı kenarında olupta çocukken yüzmeyen neredeyse yok gibidir. 

Eskiden Çarşamba çayının kanalizasyon karışım oranı çok fazlaydı, DSİ yürüttüğü çalışma sonrasında Çarşamba çayı kaynağı olan Karacahisar, Sorkun, Dereköy, Çağlayan ve Bozkır merkezde dahil olmak üzere ortak kanalizasyona dahil edilip arıtma tesisine aktarıldı. Tabi çalışma sonrasında çok az sayılabilcek şekilde olsada halen bazı mahallelerde suya karışımlar mevcut. 

Çocukların eğlencesini görünce çoğu kişi tarafından sürekli dillendirilen bir çalışma neden olmasın diye düşünmeden edemiyor insan. Bozkır Dereköy ve Sorkun mahallesi arasına yapılabilecek bir geniş su göleti (Başköprü mevki) ve kenarında olabilecek bir kumsal alan. Daha öncede paaylaştığımız gibi Bozkır'dan başlayarak Aygırdibine uzanan yürüyüş yolu. 

Hayaller gerçek olur istedikten sonra diyoruz. Bozkır'ın özgür çocuklarının Çarşamba çayında ki eğlenceleri daim olsun. Çarşambanın arıtılmasında emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkürlerlerimizle.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.