Recent Comments

Bozkır’da doğalgaz ağı genişliyor

Bozkır Belediyesi ve ENERYA arasında yapılan işbirliğiyle Bozkır'da doğalgaz ağı genişlemeye devam ediyor.

İlçenin merkezinde yer alan Prestij cadde üzerinde yer alan konutlar dahil olmak üzere Demirasaf ve Cumhuriyet mahallelerinde yapılacak olan çalışmayla Bozkır'ın büyük bir bölümü, kış aylarına girmeden doğalgaza kavuşacak.

Bayram sonu başlayan çalışmalarla birlikte doğalgaz hattının geçtiği sokaklarda yer alan evlerin tamamı doğalgaz aboneliğine başvuru yaparak doğalgaz kullanabilecekler. ENERYAfirması tarafından yapılan açıklamada "Bayram sonu itibariyle prestij cadde dahil olmak üzere Demirasaf ve Cumhuriyet mahallelerinde doğalgaz çalışması devam edecektir. Buna göre bayramdan sonra başlayacak çalışma ile birlikte 376 binada 1373 hane daha doğalgaz kullanmaya başlayacaktır. Doğalgaz hatlarının geçtiği ve geçeceği sokaklar üzerinde yer alan bütün evler, kış ayları gelmeden abone olarak doğalgazdan yararlanabileceklerdir. Doğalgazın hangi sokaklardan geçeceği konusunda vatandaşlarımız, Bozkır'da mezarlık mevkisinde yer alan ENERYA ofisine gelerek detaylı bilgi alabilirler" denildi.
Prestij caddede çalışma yapılması hususunda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile görüşme sağlandığını ve bu doğrultuda özellikle prestij cadde üzerinde doğalgaz çalışmasının yapılacağını vurgulayan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı ise, çalışmalarda büyük destek sağlayan Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız'a, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a ve ENERYA'ya teşekkür etti. Başkan Saygı, "vatandaşlarımız sokaklarından doğalgaz hattının geçip geçmeyeceğini ENERYA'nın mezarlık mevkisinde yer alan ofisinden gerekli bilgileri alıp taleplerini iletebilirler" diye konuştu.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.