Recent Comments

İl Sağlık Müdüründen Bozkır Devlet Hastanesi ziyareti

İl Sağlık Müdürü ve Ekibi Bozkır Devlet Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanları Bozkır Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastanede incelemelerde bulundu. Heyet ziyaret sırasında hastane idarecileri ve sağlık çalışanlarıyla istişarelerde bulundu.
Hastanede görev yapan sağlık çalışanlarıyla hastanede düzenlenen toplantıda bir araya gelen Prof. Dr. Koç ve beraberindeki hizmet başkanları, tüm çalışanların söz hakkı aldığı programda istek ve şikâyetleri dinledi. Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet daha sonra hastaneyi gezerek hasta ve yakınları ile sohbet etti.

Hastane yönetiminden hastanede açılması planlanan Fizik Tedavi Ünitesi, Palyatif Bakım Merkezi ve Yoğun Bakım Üniteleri hakkında da bilgi alan Prof. Dr. Koç, bu ünitelerin açılması için her türlü desteği vereceklerini dile getirerek en kısa zamanda açılması için elinden gelen her şeyi yapacaklarının sözünü verdi.
İl Sağlık Müdürüm ve hizmet başkanları ile karşılıklı konuşma ve dertlerini anlatma fırsatı bulan hastane başhekimi Op. Dr. Halil İbrahim Taşçı, hastane müdürleri ve sağlık çalışanları da toplantıdan ve hastanemize desteklerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine ve ekibine teşekkür ettiler.
Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları, Bozkır ilçesine bağlı Sarıoğlan mahallesinde yer alan Sarıoğlan 2 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile Sarıoğlan Aile Sağlığı Merkezi'nde de incelemelerde bulunarak, buralarda görev yapan sağlık çalışanlarının talep ve şikâyetlerini dinleyerek programlarını tamamladılar.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.