Recent Comments

Bozkırlı Güzeldülger Davutoğlunun yeni partisinin kurucuları listesinde.

Ahmet Davutoğlu partiyi kurdu mu, ne zaman kuracak? Ahmet Davutoğlu partiyi ne zaman kuracak? Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı yeni partide kimler var? gibi sorular çok zamandır sorulmaktaydı.

AK Parti'den istifa eden Ahmet Davutoğlu, bir kaç gün içinde yeni partisinin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığına verecek. Davutoğlu'nun kuracağı yeni partinin yönetiminde yer alacak isimler de belli olduğu öğrenildi. İşte 130 kişiden oluşacak listede Bozkırlı Abdullah Güzeldülger'de var.
Abdullah Güzeldülger kimdir, nerelidir? Abdullah Güzeldülger hayatı biyografisi

Ahmet Davutoğlu partisini kurdu. Gelecek Partisi isyille kurulun partisin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığına sunulmasıyla birlikte partide yer alan isimler de belli oldu. Gelecek Partisi'nde yer alan isimler arasında Abdullah Güzeldülger de var. Peki Abdullah Güzeldülger kimdir, nerelidir? 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Konya'dan AK Parti aday adayı olan TMSF Daire Başkanı Abdullah Güzeldülger şimdi Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi'nde yerini aldı. İşte Abdullah Güzeldülger hayatı biyografisi.

Abdullah Güzeldülger Kimdir?
18 Ocak 1967'de Konya'nın Bozkır İlçesi'nde doğdu. İlköğrenimi Bozkır'da tamamladı. 1982 yılında Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nü kazandı. 1987 Yılında Üniversite eğitimini tamamladı. İş hayatına finans sektöründe başlayan Abdullah Güzeldülger, ilk olarak Ziraat Bankası Kurumsal Krediler Müdürlüğü'nde Uzman Yardımcısı olarak görev aldı. 1990-2007 yılları arasında Garanti Bankası'nda Müfettiş, Şube Müdürü, Bölge Pazarlama ve Tahsis Müdürü olarak görev yaptı. 2007-2011 Kont Bilişim'de finans yöneticisi olarak yer aldı. Daha sonra Arap Türk Bankası A.Ş.'de Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu.

2012 yılında Türk Ticaret Bankası Genel Müdürlüğü, ADA Bank Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve başladı. Daha sonraları ise TMSF bünyesinde görev alan Güzeldülger, Finansman ve Tahsilat Daire Başkanlığı yaptı; bu süreçte TMSF tarafından el konulan Digitürk, Boydak Holding ve Bank Asya'da Murahhas Yönetim Kurulu Üyeliği, Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlük yaptı.

İleri düzeyde İngilizce bilen Abdullah Güzeldülger faizsiz finans hakkında yaptığı çalışmalarla bilinmektedir. Evli ve iki çocuk Babası olan Abdullah Güzeldülger KONSİAD gibi Konya'nın önde gelen STK'larına üyedir. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.