Recent Comments

Bozkır Belediyesi Kar Mesaisinde

Geçtiğimiz haftalarda Bozkır'a yılın ilk karı düşmesiyle birlikte Bozkır Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri müdürlüğü 52 mahallenin tamamında tam mesai yaptı. Çalışmaları Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı yakından takip etti.

Yılın ilk karının yağmasıyla birlikte 52 mahallenin tamamında aynı gün içerisinde kar yağışından dolayı kapanan tüm yolları açan Bozkır Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması için hummalı çalışmasını sürdürdü. Bozkır Belediyesi, yürüttüğü hummalı çalışma neticesinde vatandaşlardan tam not aldı.
Çalışmaları yakından takip eden Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, kar yağışından kaynaklı herhangi bir mağduriyetin yaşanmamasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. 52 mahallenin tamamında tüm ekipleriyle birlikte seferber olduklarını, gece geç saatlerden sabahlara kadar kar yağışından kapanan yolları açtıklarını ifade eden Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, tüm personellerine teşekkür etti. Başkan Saygı, "İlçemiz, geçtiğimiz yıllara oranla bu sene iyi bir yağış alıyor. Yağışın bu denli iyi olması, tüm ilçe sakinlerimizin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yağışların devam etmesi, ilçemizin su varlığı ve tarım arazilerinin daha iyi sulanması için büyük önem arz etmektedir. Bunun yanında kar yağışının getirdiği olumsuzluklara karşı da kar yağmadan önlemlerimizi almıştık. 52 mahallemizin tamamında kar yağışının başladığı ilk günden itibaren yoğun bir çalışma gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Şu zamana kadar tüm mahallelerimizde herhangi bir sorun yaşanmadığı için de mutluyuz. İlçemizin zorlu yollarından biri olan Söğüt-Dereiçi Mahallelerin ilçe merkeziyle bağlantı yolu olan yerde de ekiplerimiz her gün 24 saat boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için hazır bulundu. Devamlı tuzlama ve kumlama çalışması gerçekleştirdik. Ayrıca mahallelerimizde çöp sorunu yaşanmaması için de temizlik işleri ekiplerimiz yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Kar yağışının başladığı ilk günden itibaren canla başla çalışan tüm personellerime, KOSKİ Personellerine, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri 5. Bölge Şefliğimize ve ilçe sakinlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.