Recent Comments

Bozkır Mahallelerindeki Elektrik Sorunu çözüldü.

İlçemiz Bozkır'da yoğun kış ve sulu kar yağışından sonra ilçemize bağlı çok sayıda mahallede elektrik direklerinin yıkılmasına bağlı olarak elektirik kesintileri yaşanmıştı.
ilçede ki kesintilerin çözümü için bölgeye çok sayıda işçi sevk edilmiş ve büyük çaplı sorun kısa bir sürede çözüme kavuşturuldu. 
Pazar akşamı itibariyle İlçemizin bütün mahallelerine elektrik hizmeti sunulmaktadır. Bu zorlu süreci başarılı bir şekilde yürüten Bozkır Medaş İşletme Şefimiz Ali İnce Beye ve fedakar çalışma arkadaşlarına, makine-ekipman desteği başta olmak üzere her türlü desteği veren Bozkır Belediye Başkanımız Sadettin Saygı'ya ve kıymetli ekibine ve emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz.
Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar misafir olarak ilçemizde misafir edilen Medaş ekiplerini Bozkır Bimder Kurs Merkezinde ziyaret ederek teşekkür etti. 

Kaymakam Bayraktar yaptığı açıklamada "İlçe olarak geçirdiğimiz zorlu süreci başarıyla atlatmamızda en büyük pay sahibi olan MEDAŞ çalışanlarımızla bir araya geldik. 

Üstün gayretlerinden dolayı İlçemiz adına şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.