Recent Comments

Meclis Toplantılarına Vatandaşlar Katılacak


Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, "Meclis Toplantılarımıza tüm Bozkırlı Hemşehrilerimizi Davet Edeceğim"

Bozkır Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı, belediye meclis toplantı salonunda Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Saygı, "mart ayı meclis toplantısı itibariyle tüm hemşehrilerimizi tüm meclis toplantılarımıza davet edip, katılımcı bir belediye örneği göstererek Bozkır'ımızı birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceğiz" dedi.

Meclis toplantılarının yasal olarak halka açık olduğunu, ancak vatandaşların bu konuda bilgi sahibi olmadığını söyleyen Başkan Saygı, meclis toplantısının yapılacağı günü ve saati, sosyal medya üzerinden duyuracağını, tüm Bozkırlı vatandaşların meclis toplantısına katılarak toplantıyı canlı olarak takip etmesini sağlayacaklarını belirtti.

Katılımcı bir belediyecilik anlayışını benimseyerek Bozkır'ı hep birlikte yönetme gayreti içerisinde olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Saygı, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "meclis toplantımıza Bozkırlı hemşehrilerimizin de katılması için attığımız bu adım, Bozkır tarihinde bir ilktir. Şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışı içerisinde attığımız bu adımın hemşehrilerimiz tarafından karşılık bulacağını umut ediyorum. Mart ayı içerisinde yapacağımız meclis toplantımızın gününü ve saatini sosyal medyadan duyurarak tüm hemşehrilerimizi davet edeceğim. Birlik ve beraberlik içerisinde, şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla ilçemizi hep birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.