Recent Comments

Başkan Saygı'dan 18 Mart Mesajı

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü vesilesiyle tüm şehitleri rahmet, minnet ve şükranla andığını belirten Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, mesajında şu ifadelere yer verdi, "Tarihi, kahramanlıklarla dolu Türk Milletinin şahit olduğu en büyük kahramanlık destanlarından biri olan Çanakkale Deniz Zaferinin 105. Yıldönümünde şehitlerimizi hep birlikte anıyoruz. Ecdadımızın gösterdiği bu yüce kahramanlık, tarihin seyrini değiştirmiş, Türk Milletinin yeniden dirilişine vesile olmuştur.

Memleketimizin her köşesinden bu destana şahadet için koşan ecdadımız, vatanı, bayrağı, milleti, bağımsızlığa olan tutkumuz için cephede en ön safta yer almıştır. Tarihin her safhasında kahramanlıklarıyla adından söz ettiren Bozkır'ımız da vatanseverlik örneğiyle bu zaferde değerlerimiz için en çok şehit veren ilçeler arasında yer almıştır. Bu anlamlı günde de Çanakkale'de şehit olan Bozkırlı ecdadımızı da ayrıca rahmetle anıyorum. Vatanı, bayrağı, milleti, bağımsızlığa olan tutkumuz için şehit olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve tüm kahraman şehitlerimizi tekrardan rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.