Recent Comments

Bozkır Söğüt Mahallemizin genel karantinası bugün kalkıyor.


Bozkır Kaymakamlığından yapılan resmi açıklamayla Bozkır Söğüt Mahallesinin 14 günlük genel karantinasının bittiği duyruldu. 

Yapılan açıklamada mahalle geneli Karantinasının bittiği ama pozitifli vakalarla ilişkili bireylerin hane Karantinasının devam ettiği bildirildi.  

Karantina Haber Video



Bozkır Kaymakamlığının yapmış olduğu duyuru metninde "Söğüt Mahallemizde 10 Nisan Cuma günü ortaya çıkan bir vakanın ardından,  vakanın olası bağlantıları tespit edilmiş ve  İl Sağlık Müdürlüğünün tavsiyeleri  ile Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda  aynı gün (10 Nisan Cuma) mahallemiz karantinaya alınmıştı.

27 Nisan Pazatesi günü saat 06.00' da Söğüt Mahallemize uygulanan karantina sona erecektir. Bugün itibariyle mahallemizde birisi ölümle sonuçlanan toplam 16 vakamız mevcuttur. Tedavisi bitip evine dönen hastalarımız ile aynı evde  birlikte kaldıkları ve temas halinde bulundukları tespit edilen kişilerin 14 günlük ev karantinası devam edecektir. Bu kişiler, sağlık personelimiz ve kolluk birimlerimiz tarafından titizlikle takip edilecektir.

Bu zorlu süreçte; karantina boyunca nöbet tutan İlçe  Jandarma Komutanlığı personelimize, mahalledeki sağlık taraması ve takiplerini yapan Toplum Sağlığı Merkezi personelimize ve hastalarımızın tedavi süreçlerinde görev yapan Bozkır  Devlet Hastanesi personelimize teşekkür ediyoruz.
Vefat eden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.

Mahalle halkımızdan ve tüm vatandaşlarımızdan, bu sürecin sonuna kadar  tedbiri  elden bırakmadan daha dikkatli hareket etmelerini rica ediyoruz" denilmiştir. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.