Recent Comments

Bozkırlı Zeynep Kasap’ın İlk Kitabı ‘Mut’ Raflarda

Kadıköylü yaşayan Aslen Bozkır  Sorkun mahlesi sakinlerinden olan şair/yazar Zeynep Kasap'ın ilk kitabı "Mut" raflardaki yerini aldı. Artshop Yayınevi tarafından yayıma hazırlanan ve 80 sayfadan oluşan kitap, gündelik hayatın içinden gelen hüzün ve umut şiirlerinden oluşuyor. Kitabın tanıtım yazısında ise özetle, "Zeynep Kasap, hepimizin onlarca kez önünden geçip de görmediği küçük detayları oya gibi işlemiş. Okudukça yeni bir gözle bakmanın şaşkınlığını yaşayacaksınız" deniliyor.

İlk kitap heyecanı yaşayan Zeynep Kasap, yazma serüvenini ve duygularını şöyle anlattı:

"Onsekiz yaşımdan beri yazıyorum. Beni mutlu eden bir şey bu… Kitap hiç aklımda olmamıştı. İlk niyetim öykü kitabıydı, şiir oldu. Ama güzel oldu, çocuklar gibi mutluyum. Çok sevdiğim, hep sevdiğim bir şeyi dokunabilir kılıyorum bu kitapta. Kitaplarından söz ederken, 'Çocuklarım' diyenlere gülerdim. Şimdi, ilk doğum gibi hissediyorum. 'Mut'un çıkması için beni teşvik eden herkese teşekkür ediyorum."

Zeynep Kasap ayrıca, 23 Ağustos 2020 günü Üsküdar'da, "Cumba'dan Kadınlar Kalemleriyle Doğuyor" başlıklı etkinlikte okurlarına kitaplarını imzalayacağını belirterek, "Mutluluğumu paylaşmak ve yanımda olmak isteyen herkesi bekliyorum" dedi. 

Zeynep Kasap, yaşamını İstanbul/ Kadıköy'de sürdürmekte olup, aynı zamanda Kirpi Edebiyat Dergisi editörlerindendir
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.