Recent Comments

BAŞARINI NEFES’LE TAÇLANDIR


Uzun yıllardır Bozkır'ın hasret kaldığı etüt merkezi 2020-2021 eğitim öğretim yılına hazır. Bozkır belediyesi karşısına açılan NEFES özel öğretim kursu kendi alanlarında uzman öğretmen kadrosuyla eğitim öğretime başlamıştır.

Kurum Müdürü Hacer Altunbaş gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamasında; "NEFES kursu olarak tüm öğrencilerimize ve velilerimize nefes aldırmaya geldik. Öncelikle kurumumuz hijyen eylem planı doğrultusunda eğitime hazırdır.

Öğrencilerimiz kurs başlangıcından kurs bitişine kadar kontrol altındadır. Sosyal mesafeye uygun oturma düzeni, kaydırmalı teneffüs sistemi uygulayarak hijyeni en üst seviyeye getirdiğimiz ve öğrencilerin yoğunluğu azaltılarak oluşturduğumuz sınıflarımızda yaz kursunu tamamladık. Normal eğitim öğretim dönemi kurslarımız ise 14 Eylül de başlayacaktır. Pandemiden dolayı sınıf kontenjanları dolmak üzeredir.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de covid 19 pandemi süreci hayatımızı her alanda etkilemektedir. Bu süreçte en çok etkilenen ise çocuklarımız ve çocuklarımızın eğitimidir.
Bizim eğitim felsefemiz öğrenci odaklıdır. Her öğrencinin öğrenme düzeyi farklıdır.

Derslerimiz ve yaptığımız deneme sınavları sonucunda rehber öğretmenlerimiz öğrencilerimizin analizini çıkaracak ve kişiye özel ders planları oluşturacaktır. Grup derslerinden sonra öğrencilerimizin kendi durumlarına göre bireysel derslerle eksik kaldığı konular tamamlanacak ve hedeflediği üniversiteye giden yolda derin bir NEFES alacaktır." dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.