Recent Comments

Bozkırlı “Gaşık” sunduğu lezzetlerle adından söz etmeye devam ediyor


Konya yemeklerinin İstanbul'daki en önemli temsilcilerinden biri olan "Gaşık" sunduğu lezzetlerle adından söz etmeye devam ediyor."Gaşık" sunduğu lezzetlerle adından söz etmeye devam ediyor. 

Konya yemekleri, "Gaşık" sayesinde İstanbul'da dillere destan bir lezzetle 7'den 70'e herkesin gönlünde adeta taht kurdu.

 Yöresel mutfakların başkenti olan İstanbul, neredeyse bütün illerin ve ilçelerin lezzetlerini yerli ve yabancı turistlere bir görsel şölen şeklinde sunuyor.

Damakları tatlandıran lezzetleri sunan ve yöresel mutfakların başkenti olan İstanbul'da ön plana çıkanlar arasında Konya Bozkır'lı Nevzat Sak'ın işletmeciliğini yaptığı "Gaşık" da yer alıyor. En iyi mekânlardan biri olma özelliğine sahip olan "Gaşık" Büyükçekmece Mimarsinan E–5 karayolunda bulunuyor.

Öten yandan eşsiz bir mekân olan Gaşık'ta Konya mutfağının eşsiz lezzetleri olan bamya çorbası, arabaşı çorbası, Konya kahvaltısı, etli ekmek, fırın kebabı, tirit, ekmek salması, irmik helvası, sac arası gibi baş tacı yemeklerde bulunuyor.

Yıllardır İstanbul'da bir Konya sevdalısı olarak yaşadığını ifade eden Nevzat Sak ise yaptığı açıklamada, Konya mutfağını hemşerilerine ve İstanbullulara sunmaktan gurur duyduğunu söyledi. 

İş Adamı Nevzat Sak, ayrıca herkese hitap eden "Gaşık"ta tüm çalışanlarının titizlikle seçildiğini belirtti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.