Recent Comments

Ahırlı’da 100'e 3 Kala Cumhuriyet Bayramı ve Atatürk projesi kapsamında Atatürk anıldı.


KONYA (AA) - Konyaq'nın Ahırlı ilçesinde faaliyet gösteren Ahırlı Atatürk ilkokulunda 100'e 3 Kala Cumhuriyet Bayramı ve Atatürk projesi kapsamında vefatının 82. Yılında Ulu Önder Atatürk törenle anıldı.

Konya,Balıkesir, Mersin, Kırıkkale ve  Sinop'tan okulların katıldığı eTwinning projesi ile Cumhuriyet'in 97. yılı ülkemizin farklı illerindeki okullarla kutlanarak Cumhuriyet coşkusu paylaşılıyor.

Pandemi sürecinden dolayı okullarda birlikte gerçekleştirilemeyen etkinlikler çeşitli sosyal iletişim araçları ve Web2 araçlarını kullanarak gerçekelştiriliyor.

Prooje ve Atatürk'ü anma etkinliğini anlatan okul yönetimi "Farklı şehirlerde yer almalarına rağmen küçük yürekler aynı duygularla bir araya geldi. Ahırlı Atatürk ilkokulundan Esma Uluğ ve okulöncesi öğrencileri, Seher Yıldırım ve 2. Sınıf öğrencileri , Ömer Uluğ ve 3. Sınıf öğrencilerinin yer aldığı projede,

Konya,Balıkesir, Mersin, Kırıkkale ve Sinop'tan öğretmen ve öğrencilerinin bir araya gelmesiyle anlamlı etkinlik oluşturuldu. Aynı zamanda teknoloji ve arttırılmış gerçeklik kullanılarak çocukların etkileşimi artırılmış oldu. Vefatının 82. Yılında Atamızı sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz" denildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.