Recent Comments

Başkan Saygı'dan 10 Kasım Mesajı

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı,10 Kasım mesajı yayımlayarak"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 82.senei devriyesinde rahmetle yâd ediyorum"dedi.

Başkan Saygı mesajında şu ifadelere yer verdi:Cumhuriyetimizin kurucusu,istiklal mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 82.senei devriyesinde rahmetle yad ediyorum.10 Kasım;bir milletin topyekün istiklal mücadelesi verdiği,düşmanların yurdumuzdan temizlenmesinde öncü olan Mustafa Kemal Atatürk'ü anmanın,bir kez daha anlamanın günüdür.

Mustafa Kemal Atatürk bizlere bıraktığı fikir ve eserleriyle kalbimizde en canlı haliyle yaşıyor,sonsuza kadar da yaşamaya devam edecektir.Atatürk'ün bizlere emaneti olan bu vatan ve cumhuriyeti,muasır medeniyetler seviyesine taşımak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan her bireyin en büyük sorumluluğu ve görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu,Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 82.yıl dönümünde büyük bir özlem ve saygıyla anıyor, bağımsızlık uğruna canlarını hiçe sayan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum "dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.