Recent Comments

Cinayete Kurban giden Bozkır'ın Mustafa Dayısının İsmi Yaşatılacak


KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde herkes tarafından sevilen ve vahşi bir cinayete kurban giden Bozkır'ın Mustafa Dayısı, Mustafa Sömek'in ölümü ilçe genelinde büyük üzüntü yarattı.  

Bozkır'ın Mustafa Dayısı olarak bilenen Mustafa Sömek ölümü üzerine faaliyete geçen Bozkır Belediyesi merhumun adının ilçede bir mekâna verilmesine karar verildi.  

Bozkır Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Mustafa Dayımızın vahşi bir cinayete kurban gitmesi ilçemizdeki tüm herkesi derinden üzmüştür.  

Bozkır Belediyesi olarak Mustafa Dayımızı öldüren cani katilin adli işlemlerinin takipçisi olacağımızı tüm halkımızın bilmesini istiyoruz. Aramızdan ayrılan Mustafa Dayımıza Allah'tan rahmet yakınlarına ve ilçemize başsağlığı diliyoruz" denildi.  

Mustafa Sömek'in cenaze namazında konuşan Belediye Başkanımız Sadettin Saygı' 'Sokaklarımızın neşesi, hemşehrilerimizin yüzünde tebessüm oluşturan ilçemizin önemli bir değerini kaybettik.

Mustafa Dayımızın ölümü hepimizi derinden üzmüştür. Bozkır halkı olarak hiçbir zaman unutmayacağımız, güzel hatırlayacağımız Mustafa Dayımızın ismini ölümsüzleştirmek için Bozkır Belediyesi olarak Bozkır da bir yere ismini verme kararı aldık. Bozkır'ımızın Mustafa Dayısını unutmayacağız'' dedi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.