Recent Comments

Bozkır’da Orman Haftası nedeniyle Fidan Dağıtımı yapılıyor.

KONYA (AA) - Konya Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Bozkır Orman İşletme Şefliği 21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede fidan dağıtımı faliyeti gerçekleştiriyor.


Bozkır Orman İşletme Şefliği tarafından gerçekleştirilen 21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe merkezinde 2000 fidan dağıtımı gerçekleştirildi ve Hafta sonuna kadar 1500 fidan dağıtımının da gerçekleştirileceği belirtildi.
 


Fidan almak isteyen vatandaşların Bozkır Orman İşletme Şefliğine gelerek fidanları temin ederek dikebileceğini belirten Bozkır İşletme Şefi İbrahim Karışoğlu “İçinde bulunduğumuz Orman Haftası etkinlikleri kapsamında tüplü ve ekime direk hazır fidanlarımızı vatandaşlarımıza dağıtıyoruz.


İlçe merkezindeki dağıtım etkinliğimiz sonrasında şuan işletme şefliğimizde bulunan 1500 fidanı talep eden vatdaşlarımıza veriyoruz. Etkinlik kapsamında çok sayıda muhtarımıza da fidan temini sağlanarak sadece merkezde değil de, ilçemize bağlı kırsal mahallelerimizde de fidan dağıtımını gerçekleştirdik” dedi.




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.