Recent Comments

Tayini Çıkan Komiser Ramazan Arlı için Veda Yemeği verildi.

Bozkır Emniyet Amirliğinde göreve geldiği günden itibaren görevi ve sosyal sorumluluk projeleri ile büyük bir taktir toplayan Komiser Ramazan Arlı'nın Siirt İl Emniyet Müdürlüğüne tayini çıkması sebebiyle veda yemeği düzenlendi. 

Göreve gelir gelmez Bozkır Emniyet Amirliğine Şehit Polisimizin adını verilmesine vesile olan ve şehidimizin aziz hatırasını ebedileştiren Amir Arlı, Bozkır Hükümet Konağı içerisinde Şehit ve Gaziler köreşesinin yapımı ile vatan için hizmet etmiş bu insanların hatıralarının her gün yad edilmesine sebep oldu. Komiser Arlı çok emek harcadığı Bozkır Şehitleri ve Gazileri Kitabı son aşamaya gelmiş olup yakın zamanda baskıya verilecek.

Yemek programı sonrasında tüm katılımcılar Komiser Ramazan Arlı'ya yeni görev yerinde başarılar dileyerek yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür plaketi taktim etti.  

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olaraktan Ramazan Arlı Komiserimizin ilçemize yapmış olduğu katkılardan dolayı tebrik ediyoruz ve yeni görev yerinde de başarılarının devamını diliyoruz. 

Hz. Hadimi'nin sözünde olduğu gibi "Kamil odur ki koya dünyada bir eser. Eseri olmayanın yerinde yeller eser" Komserimizin ilçemize bıraktığı eserler için teşekkür ederiz. 

Komiser Ramazan Arlı'nın Siirt İl Emniyet Müdürlüğüne tayinin çıkması dolayısıyla düzenlenen veda yemeğine; Bozkır İlçe Jandarma Komutanı Üstteğmen Batuhan Duran, Bozkır İlçe Tarım ve Orman Müdürü Halil Durmuş, Bozkır Tapu Kadastro Müdürü Mustafa Durtuluk, Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk, Medaş İşletme Şefi Ali İnce, Torku Sarıoğlan Satın Alma Müdürü Mehmet Altunyaldız, Bozkır Belediyesi Personellerinden Seyit Ali Keleş ve Bozkır İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri katıldı..






Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.