Recent Comments

Nefes Etüt MErkezi Yeni Ders Yılına Hazır


Bozkırda açıldığı ilk yılında eğitime damga vuran Özel NEFES öğretim kursu 2021-2022 eğitim-öğretim  yılına hazır.

Bozkır belediyesi karşısına açılan NEFES özel öğretim kursu her öğrencinin gelişimi ve başarısı için; Sosyal,Profesyonel ve Akademik Desteğe ihtiyacı olduğu bilinciyle hareket etmektedir.

Kendi alanlarında  uzman öğretmen kadrosuyla, birebir etüt imkanları, bireysel öğrenci takibi ve nitelikli yayınlarıyla eğitime NEFES olmaya devam ediyor.

Kurum Müdürü Hacer ALTUNBAŞ yaptığı açıklamada; NEFES kursu olarak tüm öğrencilerimize ve velilerimize nefes aldırmaya geldik. Öncelikle kurumumuz hijyen eylem planı doğrultusunda eğitime hazırdır. Öğrencilerimiz kurs başlangıcından  kurs bitişine kadar kontrol altındadır. Sosyal mesafeye uygun oturma düzeni ,Kaydırmalı teneffüs sistemi uygulayarak hijyeni en üst seviyeye getirdiğimiz ve  öğrencilerin yoğunluğu azaltılarak oluşturduğumuz sınıflarımızda yaz kursunu yapıyoruz. Normal eğitim öğretim dönemi kurslarımız ise  14 Eylül de başlayacaktır. Pandemiden dolayı sınıf kontenjanları dolmak üzeredir.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de covid 19 pandemi süreci hayatımızı her alanda etkilemektedir. Bu süreçte en çok etkilenen ise çocuklarımız ve çocuklarımızın eğitimidir.

Bizim eğitim felsefemiz öğrenci odaklıdır. Her öğrencinin öğrenme düzeyi farklıdır. Derslerimiz ve yaptığımız deneme sınavları sonucunda rehber öğretmenlerimiz öğrencilerimizin analizini çıkararak öğrenciye özel ders planları oluşturacaktır. Grup derslerinden sonra öğrencilerimizin kendi durumlarına göre bireysel derslerle eksik kaldığı konular tamamlanacak ve hedeflediği okula giden yolda derin bir NEFES alacaktır dedi.

Eğitim öğretime başladığımız ilk yılımızda LGS başarılarımız:

- Karatay Fen Lisesi: 2 ÖĞRENCİ

- Karaman Fen Lisesi: 1 ÖĞRENCİ

- Ereğli Fen Lisesi:    1 ÖĞRENCİ

- Ermenek Fen Lisesi: 1ÖĞRENCİ

- Beyşehir Fen Lisesi: 3 ÖĞRENCİ

- Seydişehir Fen Lisesi: 1 ÖĞRENCİ

- Fen lisesine yerleşecek puana sahip olup ta Bozkır Anadolu Lisesini tercih eden öğrencilerimiz: 6 ÖĞRENCİ

- Bozkır Anadolu Lisesi: 26 ÖĞRENCİ



 

 

 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

2 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Hani etüt merkezleri ve dershaneler kapatılmıştı.
    Biz bize yetmiyor muyuz?
    Okullarda verilen eğitim yetersiz mı kalıyor?
    Artık eğitim öğretim görmenin bir önemi kalmadı!
    Mülakatlara hazırlanmak için malum parti teşkilatlarını yakından takip eden, sosyal medya ve sahada elinden geleni yapan için herşey çok kolay.
    Boşuna etüt merkezi görünümlü dershanelere para ödemeyin!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunuzu nefes etüt merkezi adına cevaplıyorum. NEFES özel öğretim kursu her öğrencinin gelişimi ve başarısı için; Sosyal, Profesyonel ve Akademik Desteğe ihtiyacı olduğu bilinciyle hareket etmektedir. etüt merkezimiz sadece ders değil aynı zamanda rehberlik hizmetleri ve öğrenci koçluğu ile de öğrencilerimizin yanındadır. aklınızdaki soru ve sorunlar için sizleri merkezimize kahve içmeye davet ediyorum.

      Sil