Recent Comments

Bozkır'da Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik etkinliği düzenlendi.


KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" etkinliği gerçekleştirildi.




Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri münasebetiyle düzenlenen trafik uygulamalarını yerince inceledi ve uygulama noktalarına giren araç sürücülerine bilgilendirmelerde bulundu.


Ülke genelinde saat 11:00’da eş zamanlı olarak "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" mottosuyla düzenlenen uygulamalar kapsamında Bozkır Emniyet Amirliği ve Bozkır Jandarma Komutanlığı personelleri, sürücü ve yayalara broşürler dağıtarak, trafik kuralları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.


İlçe genelinde yapılan denetimler uygulama noktalarına gelen araç sürücülerine bilgilendirici broşürler verilirken, bayramlık şeker ve kolonya ikramında bulunuldu. Araçlarda bulunan çoçuklara Jandarma Çocuk Dergisi hediye edildi.

Bozkır Çevre yolunda ve ilçe merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış beraberinde Bozkır İlçe Jandarma Komutanı Batuhan Duran, İlçe Emniyet Amiri Uğur Alaca ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Asan katıldı.







Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.