Recent Comments

​Bozkır Kaymakamı Turan, Depremzede ailelerle iftarda buluştu.


Konya'nın Bozkır ilçesine Deprem sonrası yerleşen ailelere Bozkır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından iftar yemeği verildi.  

Bozkır Kaymakamlığı çok amaçlı salonunda yapılan iftar programında Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, afetten zarar gören ve Bozkır ilçesinde misafir edilen vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kaymakam Turan, İftar Programında yaptığı konuşmada "İslam Alemi'nde müstesna olarak görülen, oluşturduğu iklimle tüm dünyayı kuşatan, milli ve manevi duygularla yardımlaşma ve dayanışmanın yoğun şekilde tezahür ettiği ramazan ayında iftar programımıza teşrifinizden dolayı sizlerle bir arada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim.

Tüm Müslümanlar ve milletimiz için özel bir kıymeti bulunan; rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan ramazan, yakın zamanda yaşadığımız depremler ve afetlerin ortaya çıkardığı olumsuzlukların giderilmesinde birlik ve beraberliğimizi artırarak millet olarak bir kez daha kenetlenmemize vesile olacaktır.

İlçemiz, depremin yaşandığı ilk andan itibaren valiliğimiz koordinesinde, tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla deprem bölgesine; Araç-gereç, personel, ayni ve nakdi yardımlarla yoğun şekilde yardım seferberliğinde bulunmuş ve bu yardımlarını göndermeye devam etmektedir.

Halkımızın göstermiş olduğu yardımseverlik örneği ise dünyanın hiçbir yerinde görülmemiştir.

İlçemizde kurmuş olduğumuz sistemle; eğitimden nüfus hizmetlerine, sağlıktan ekonomiye, psikososyal destekten iletişime, sosyal yardımlardan diğer destek türlerine kadar her alanda tüm kurumlarımızla afetten zarar gören vatandaşlarımızın yanında olduk ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Bu süreçte tecrübesiyle ve destekleriyle her zaman yanımızda olan Valimiz Sayın Vahdettin ÖZKAN'ın sizlere selamını iletiyor ve şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Ayı'nın ülkemize, milletimize ve tüm İslam Alemi'ne huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor; bugünkü iftar programında emeği geçenlere teşekkür ediyor ve afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum" dedi.

Bozkır Kaymakamlığı çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen iftar programına Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır Cumhuriyet Savcısı Kemal Büyükatak, Bozkır mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.






Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.