Recent Comments

​Bozkır'da gönüllü berberler KYK yurdunda depremzedelere ücretsiz hizmet veriyor.


Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren gönüllü berberler ve kuaförler, İlçede KYK yurdunda konaklayan depremzede aileler ve çocukların tıraşını ve kişisel bakımı yaptı.



Haber Tüm Fotoğrafları !!! 
Berberler "Bozkır deprem bölgesi için tek yürek oldu, Bozkır tüm imkanlarıyla depremzede kardeşlerimiz için deprem bölgesinde.  

Berber ve kuaförler olarak bizlerde destek olmak istedik" dediler.

Bozkır berber ve kuaförlerinin bu anlamlı ve güzel düşüncelerinde dolayı hizmet veren berber ve kuaförlere destek olmak için KYK yurduna ziyaret gerçekleştiren Başkan Saygı "Bozkır küçükten büyüğe çok büyük bir birlik ve beraberlik sergiliyor.  

Tüm vatandaşlarımız gerek deprem bölgesine gerekse İlçemizde konaklayan depremzede vatandaşlarımız için seferber olmuş durumda. Haklı olarak bu tablodan dolayı bizler gurur duyuyoruz.  

Bozkır berber ve kuaförlerimiz kendi dükkanlarında nasıl hizmet veriyorlarsa depremzede vatandaşlarımıza da aynı hizmeti ve özeni gösteriyorlar. Tüm berber ve kuaför arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yaraları hep beraber saracağız inşallah" dedi.

 

Bozkır KYK yurdunda gerçekleştirilen etkinliğe, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır Esnaf Odası Genel Sekreteri Murat Yılmaz, Kendileri 'de berber olan Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Erol Ayyıldız, Yukarı mahalle Muhtarı Fatih Öztürk ve ilçede berberlik yapan tüm işletme sanatkârlar katıldı.





Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.