Recent Comments

​KAYMAKAMIMIZ SAYIN TOLGA TURAN'IN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI


Milletimizin tarih boyunca kazandığı en önemli zaferlerden biri olan Çanakkale Zaferi'nin 108' inci yıl dönümünü kutlamanın haklı gururu ve heyecanı içerisindeyiz.

Şanlı tarihimizin yeniden yazıldığı ve vatan mücadelesinin simgesi olan Çanakkale; tarihten silinmek istenen bir milletin tüm yokluk ve imkânsızlıklara rağmen, güçlü bir imanla ve kudretle vatanını canı uğruna nasıl muhafaza ettiğini, birlik ve beraberlik içerisinde neleri başarabildiğini gösteren yerdir.

Canlarını feda ederek 'Çanakkale geçilmez' dedirten, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz; milletimizin vatan, bayrak, istiklal ve hürriyetleri uğruna neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermişlerdir.

Milletimiz, şehitlerimize ve gazilerimize olan minnet duygusunu daima hissetmiş, bu günleri onlara borçlu olduğumuzun idraki içinde asla unutmamış ve unutmayacaktır. Bugün de bizlere düşen en önemli görev; bu toprakları vatan yapan şehit ve gazilerimizin mirasına sahip çıkmak ve ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla Türkiye Cumhuriyeti'ni, Büyük Önder Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin ilerisine taşıyarak daha güçlü, daha müreffeh bir ülke haline getirmek için mücadele etmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Çanakkale Deniz Savaşının kazanılmasında üstün başarılarla hafızamızdan silinmeyecek olan aziz şehitlerimiz başta olmak üzere, bugüne kadar vatan müdafaasında can veren tüm  şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyor; hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine sağlıklı bir ömür diliyor; minnet ve saygılarımı sunuyorum.

Tolga TURAN
Bozkır Kaymakamı
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.