Recent Comments

Konya Otelleri Listesi

(toc)

Konya Otelleri Listesi

Kültürel zenginliği başta olmak üzere Türkiye’de düzenlenen inanç ve kültür turlarının da en önemli adresi olması ile dikkat çeken Konya, aynı zamanda tarih öncesi çağlarda başlayan yerleşimleri ile ülkemizin en köklü şehirlerinden biri olma özelliğine sahiptir. Hititlerden Osmanlılara varan onlarca medeniyete ev sahipliği yapmış olan şehrin her bir köşesi, binlerce yıllık paha biçilmez tarihi eserlerle doludur. Renkli bir seyahat yapmak isteyenlerdenseniz bu yazıda Konya otelleri listesi kapsamında yer alması gereken konaklama yerlerini de keşfedebilirsiniz. Böylelikle şehrin eşsiz noktalarını keşfederek, tatilinize renk katacak olan kaliteli otellerde konaklayabilirsiniz.

Anemon Konya Hotel

Konya otelleri her zaman konforlu ve kaliteli hizmetleri ile ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Gezilip görülecek onlarca lokasyona ev sahipliği yapan Konya’da büyüleyici ve unutulmaz bir keşfe başlayabilirsiniz.

Otogara 7 km, havaalanına 14 km ve şehir merkezine yürüme mesafesinde olan Anemon Konya Hotel; oda kahvaltı seçeneği ile ziyaretçilerine hizmet vermektedir. Farklı oda seçeneklerinin yanı sıra fitness, masaj, sauna, açık havuz, çamaşırhane hizmetleri ile 24 saat oda servisi de bu otelde mevcuttur. Bununla beraber Anemon Konya Hotel kapsamında A la Carte, açık ve kapalı restaurant ile araç kiralama, kuru temizleme, havaalanına transfer ve sağlık merkezi gibi birbirinden özel hizmetlere rastlanmaktadır.

Otel Selçuk Şems-i Tebrizi

Konya’da konforu bulabileceğiniz Otel Selçuk Şems-i Tebrizi’de harika bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Tarihi ve kültürel güzellikleri ile son derece etkileyici bir şehir olan Konya’da Otel Selçuk Şems-i Tebrizi’de konaklayarak eşsiz anılar biriktirebilirsiniz. Merkezi konumu ile şehirdeki oteller arasındaki en iyi alternatiflerden olan bu tesis, 89 oda kapasitesi ile ziyaretçilerine hizmet vermektedir.

Otel Selçuk Şems-i Tebrizi; sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, sinema salonu ve toplantı salonları ile müşterilerinin beklentilerini karşılamayı başarmaktadır. Geniş kapsamlı kahvaltı seçenekleri bulunan bu tesiste ayrıca oda kahvaltı hizmeti de verilmektedir.

Spark Hotel Residence Konya


Spark Hotel Residence Konya, hizmet kalitesini en üst seviyede tutarak koşulsuz misafir memnuniyetini kazanmayı misyon edinmiş olan bir tesistir. Mükemmellik ve kaliteyi hizmet verme amacı edinen bu tesis, personellerinin güler yüzlülüğü ile de ziyaretçilerden tam not almaktadır.

Spark Hotel Residence Konya, 54 adet odası ile yerli ve yabancı turistlere kaliteli hizmet vermektedir. Tesiste sabah kahvaltısı ücretsiz olup, bunun dışında alınan bütün yiyecek ve içecekler ise ücretlidir.

Grand Hotel Konya

Şehir merkezindeki konumuyla uluslararası standartlarda hizmet veren Grand Hotel Konya, misafirlerine konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi yaşatmaktadır. 100 bin m2’lik bir alan üzerine kurulmuş olan Grand Hotel Konya; şehir merkezine 15 km, havalimanına 13 km, otogara ise 6 km mesafededir.

Modern tasarımı ile dikkat çeken bu tesiste konferans ve seminer gibi etkinliklerinizi gerçekleştirebileceğiniz toplantı salonları, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu ve spa merkezi bulunmaktadır. Oda kahvaltı konsepti ile hizmet veren Grand Hotel Konya bünyesindeki Kaza Restaurant da sabah kahvaltıları ile akşam öğünlerinin açık büfe olarak servis edildiği mekanlardandır.

Bera Konya Otel

Konya’ya giden turistlerin konaklama tercihleri arasında Bera Otel Konya da ön plana çıkmaktadır. Şehrin merkezinde yer alan Bera Otel Konya; Konya Tren Garı’na 1 km, Konya Havalimanı’na 17 km ve Konya Otogarı’na 10 km mesafede konumlanmaktadır. 137 oda kapasitesi ile misafirlerini memnun eden bu tesisin bünyesinde açık ve kapalı restoran, toplantı salonu, kablosuz internet ve lobi hizmetleri bulunmaktadır.

Konya’daki Otelleri Çevreleyen Tarihi ve Doğal Güzellikler

Kaliteli ve dikkat çekici otellerin yer aldığı Konya, Topkapı Sarayı Müzesi’nden sonra Türkiye’nin en çok ziyaret edilen mekanlarından olan Mevlâna Müzesi’ne ev sahipliği yapmaktadır. Her yıl yüz binlerce insanın dua etmek için ziyaret ettiği Mevlâna Türbesi ve Şems-i Tebrizi Türbesi ile Anadolu’nun en güzel ibadethaneleri olarak nitelendirilen Alaaddin Camii ve Sultan Selim Camii gibi mirasları da içeren Konya, gezginleri büyülemeyi başarmaktadır.

Tuz Gölü’nün sevimli pembe flamingolarının yanı sıra bu şehirde Leylekler Vadisi, Beyşehir Gölü, Akşehir Gölü ve Meke Gölü gibi doğal güzellikleri de keşfe çıkabilirsiniz. Ayrıca bu şehre gittiğinizde Türkiye’nin tek çölü olarak nitelendirilen eşsiz rotayı da gezme imkanı bulabilirsiniz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.