Recent Comments

Kaymakam Turan, 10 Nisan Polis Teşkilatının Kuruluş ve Polis haftası mesajı yayımladı.

Kaymakam Tolga TURAN, "10 Nisan Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Günü ve Polis Haftası" münasebetiyle mesaj yayımladı.
 
Kaymakam TURAN mesajında;
"Polis Nizamnamesi ismiyle kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden, bugüne kadar, devletimizin bölünmez bütünlüğünü ve milletimizin birliğini hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, halkımızın can ve mal güvenliğini, ülkemizin huzur ve asayişini sağlayan bir sorumluluk bilinciyle görevini ifa eden Türk Polis Teşkilatı'nın 178. Kuruluş Yıl Dönümü'nü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır" dediği gibi Polis Teşkilatı'mız Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sonsuza dek sahip çıkacak ve üstlendiği tüm görevleri yasalar çerçevesinde yerine getirmeyi her zaman sürdürecektir.

Türk Polis Teşkilatı, her dönem kendini geliştirmekte, yenilenen teknolojisi, artan personel gücü, araç-gereç ve teçhizatlarıyla birlikte her geçen gün dünyanın önde gelen Polis teşkilatlarından birisi olmuştur. 
10 Nisan Polis Günü; Milletimizin, huzur ve güvenliğinin teminatı Türk Polisine minnettarlığının bir ifadesi olarak armağan ettiği şükran günüdür. 

Halkımızın da kendisine duyduğu güvenin bilinci içerisinde tüm gayretleri, millet ve bayrak sevgisiyle, mesai mefhumu gözetmeksizin görev alan ve bizlere huzurlu ve güvenli kent yaşamı sunan Emniyet teşkilatına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178. Yıl Dönümü'nü ve tüm polislerimizin 'Polis Gününü' kutluyor, Aziz Şehitlerimize rahmet, değerli gazilerimize şükranlarımı sunuyor, görevine devam eden ve emekli olan polislerimize aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. Görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.