Recent Comments

​Bozkırlı Mehmet Şevik dualarla son yolculuğuna uğurlandı


Şevik ailesi Ata büyükleri Mehmet Şevik için yas tutuyor

Aslen Konya Bozkırlı olan bir çocuk babası Mehmet Şevik 81 yaşında hayata veda etti. 


Güngören mi tanınmış eşraflarından olan Şevik ailesi aile büyükleri Mehmet Şevik'i kaybetmenin acısını yaşarken rahmetli Bahçelievler Şehit Yaşar Musaoğlu Camisi'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı ile Ebediyete uğurlandı. 

Rahmetlinin kardeşleri Mustafa, Kadir, Hasan Şevik ve yeğeni Yakup Şevik  Kardeşler cenaze namazı öncesi ve sonrasında taziyeleri kabul ederken rahmetlinin torunlarıda Safa ve Mehmet Şevik de son vedata hazır bulundular.

Rahmetlinin son vedasında acılı aileye yalnız bırakmayanlar arasında Gelecek Partisi Güngören İlçe Başkanı Hasan Bozkır ve Başkan Yardımcısı Etfal Karabucak ile Malatya Battalgazi Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kolay'da son veda da yerlerini aldılar. 

İBB mezarlıklar müdürü İhsan Çam Cenaze namazında telkini vererek helallikleri alırken Rahmetlinin cenaze namazını aile dostu ilahiyatçı Musa Mert kıldırdı. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetli dualarla omuzlarda uğurlanarak ebedi istirahatgahı olan Eyüp Sultan'da bulunan aileye kabristianına defnedildi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.