Recent Comments

Demirasaf Mahalle Muhtarı Muhtarlık konağında misafirlerini ağırlıyor.

Bozkır Demirasaf Mahalle Muhtarı Mustafa Dinç mahallesinde bulunan muhtarlık konağında resmi işlemleri olan vatandaşları ve misafirlerini ağırlıyor. 

Demirasaf muhtarlığı, Bozkır merkezde bulunan tek Muhtar konağı olma özelliğine sahip. 

Bozkır Belediyesi tarafından tahsis edilen Bozkır Stadyumu alanına Meram Belediyesi tarafından prefabrik olarak hibe edildi. 

Muhtar Dinç sitemiz editörüne yaptığı açıklamada "Bu güzel hizmetin mahallemiz muhtarlığına kazandırılmasında emekleri geçen yer tahsisinden dolayı Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'ya , Prefabrik Muhtar konağı desteğinden dolayı Meram Belediyesi Mustafa Kavuş'a ve Torku Sarıoğlan Meyve İşleme Tesisi - Ham Madde Alım ve İdari İşler Direktörü Mehmet Altunyaldız'a çok teşekkür ederim.

Mahallemiz Muhtarlığı için gerçekten kalıcı bir hizmet oldu. Vatandaşlarımızın hizmetleri adına. Vatandaşlarımızın iş ve işlemlerinde sıcak bir ortamda hizmetlerimizi gerçekleştirebiliyoruz" dedi. 

Son olarak Muhtar Dinç'i Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk ve Bozkır Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Adıgüzel ziyaret etti. 


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.