Recent Comments

​Bozkır’da 4-6 yaş Kuran Kursları yıl sonu etkinliği gerçekleştirildi.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kursları 10. yıl ve yıl sonu etkinliği düzenlendi.

Bozkır Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Bozkır Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kurslarında öğrenim gören kreş öğrencilerinin okuduğu ilahiler, şiirler, sure ve dualar ile yapmış oldukları gösterileri büyük beğeni topladı.  

Bimder Yönetim Kurulu Mehmet Görür yaptığı açılış konuşmasında "Bimder Derneğimizin ilçemizdeki en önemli ana gayesi eğitimdir. Belki bizler bu küçük miniklerimizin bu topraklara yapacakları faydaları göremeyeceğiz ama şunun her zaman şundan eminiz ki bu yavrularımızın gönüllerine işlemiş olan Kuran üzere bir hayat onları mutlaka başarılı kılacaktır.

Diyanet İşleri Başkanlığı 4-6 yaş çocukların kuran eğitimine büyük önem vermektedir. Bizler bu konuda ilçemizde bir eksikliğin olduğunu biliyoruz ve Bozkır ilçe Müftülüğümüzle birlikte Bimder olarak Bozkır İmam Hatip Tatbikat Camimizin altına üç sınıf çıkararak ilçemizdeki 4-6 yaş kuran kursu sıkıntısını gidermeye çalışacağız.  

İlçe Merkezindeki yavrularımızı düşündüğümüz gibi köylerimizdeki çocuklarımız içinde Bozkır İlçe Müftülüğümüzle planladığımız gibi bu yıl Dereiçi, Hamzalar ve Hisarlıkta Kurslar açacağız ve Bimder Derneği olarakta bu çocuklarımız hiçbir masrafsız bir şekilde okutulacaktır.  

Minik yavrularımıza emeklerinden dolayı başta kurs hocalarımıza ve Programımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz" dedi.  

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.