Recent Comments

​Bozkır’dan Hatay Hassa’ya kardeş okul desteği.


Konya'nın Bozkır ilçesi Bozkır İlçe Milli Eğitim müdürlüğü koordinesinde Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu Deprem bölgesi Hatay Hassa'yı ziyaret ederek alanda yardım çalışması gerçekleştirildi.  


Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi" ile ilgili ilgi yazı kapsamında Bozkır Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu'nun Kardeş Okulu Hatay Hassa Katranlık İlkokulu öğrencilerine yönelik değerler eğitimi faaliyetleri ve çalışmaları kapsamında gıda, kırtasiye, giyim ve maddi yardım yapıldı.  

Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozkır Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu yetkililerinden oluşan iki hizmet aracıyla alana giden yetkililer Hatay Hassa Katranlık İlkokulunda da incelemelerde bulunarak okulun onarılması için maddi destekte de bulunuldu.  

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak bu güzel yardım çalışmasının gerçekleşmesinde en büyük payı olan Derviş Mustafa Öztunç İlkokulumuz, Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve alana giderek yardım faaliyetini alanda icra eden idarecilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.