Recent Comments

Kaymakam Turan Kurban Bayramı mesajı yayımladı

Kaymakam TURAN mesajında; " Bayram günleri; manevi duyguların yoğun yaşandığı, etnik kökeni, inancı, kültürü ne olursa olsun herkesin sevgi, saygı ve kardeşlik hisleriyle toplumun sevinçlerine ortak olduğu, kırgınlıkların ve dargınlıkların ortadan kalktığı müstesna günlerdir. Milli ve manevi değerlerimizin yapı taşı olan "sevinçte ve kederde bir arada olma" geleneğinin en anlamlı şekilde vuku bulduğu anlar olması nedeniyle Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin en önemli unsurlarındandır. Peygamber efendimizin "Komşusu açken tok yatan bizden değildir." sözünün anlam kazandığı, ihtiyaç sahibi ailelerin ve çocukların sevindirildiği bir Kurban Bayramı'na ulaşmanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz.

İnanıyorum ki bu Kurban Bayramı'nda da yardımlaşma ve dayanışma duygularımız artacak, milli birlik ve beraberliğimiz güçlenecektir. İlçemizde saygı, sevgi ve hoşgörü içinde mutlulukların paylaşıldığı, üzüntü ve dargınlıkların unutulduğu, toplumun her kesimine ulaşılmaya çalışılarak manevi ve vicdani duyguların yoğun olduğu bir bayram geçireceğiz.

Bayram süresince, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de siz değerli Bozkırlı hemşehrilerimizin, bayramını huzur ve güven içerisinde geçirebilmesi için ilgili kurumlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Sizlerden isteğimiz Kurban Bayramı boyunca ilgili kurumlarımızın duyurduğu hususlarda tedbirlerinizi almanız, belirtilen hassasiyetlere önem vermeniz ve görevlilerin uyarılarını dikkate almanız olacaktır. Ayrıca her bayram döneminde artan trafik yoğunluğu sebebiyle kazalarda da artış yaşanabilmektedir. Sürücülerimizin hız limitlerine uyulması, emniyet kemeri takılması, yorgun ve uykusuz araç kullanmaması başta olmak üzere trafik kurallarına hassasiyet göstermelerini bekliyor, hiçbir vatandaşımızın bayram sevincinin hüzne dönüşmemesini temenni ediyorum.

Bu duygularla, 06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olan ve çevre illeri de etkileyen depremler sebebiyle mahzun idrak edeceğimiz Kurban Bayramı'nın ilçemize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni eder; şehit yakınlarımız ile gazi ailelerimizin, ilçemizde görev yapan tüm kamu personelinin, esnaflarımızın ve özel sektör çalışanlarının, sivil toplum örgütlerinin ve basın mensuplarının bayramını içtenlikle kutlar; sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara kavuşmak temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.