Recent Comments

Bozkır'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anma Günü etkinlikleri gerçekleştirildi.


FETÖ Terör Örgütü'nün 15 Temmuz 2016 gecesindeki hain darbe girişiminin akamete uğratılmasının yedinci yıldönümünde, milletin demokrasisine sahip çıkması şuurunun canlı tutulması amacıyla "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma programı kapsamında yurdun dört bir yanında olduğu gibi İlçemizde de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

 İlçe şehitliğinin ziyaret edilmesiyle başlayan etkinlikler, daha sonra günün anlam ve önemine binaen Atatürk Anıt Meydanı'nda kurulan '15 Temmuz Resim Sergisi'nin gezilmesiyle devam etti. Kaymakamlığımız ev sahipliğinde Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna düzenlenen yemek programının ardından ilçe protokolü, gazilerimiz, gençlerimiz ve halkımızın yoğun katılım gösterdiği 'Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü' düzenlendi.

Anıt Meydanı'nda düzenlenen anma programında vatandaşlara hitap eden Kaymakam TURAN: '15 Temmuz gecesi tüm farklılıklarını geride bırakarak Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan ve Tek Devlet İlkeleriyle hareket eden Aziz Milletimiz;  tankın, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına imanıyla, inancıyla, yüreğiyle dikilerek, tarihimizin gurur dolu destansı sayfalarına bir yenisini daha eklemiştir. Ülkemizin her zaman ilelebet payidar kalacağını dost düşman herkese göstermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Kahraman Gazilerimizi minnetle yad ediyor, milli irademize sahip çıkan tüm hemşehrilerimize saygılarımı sunuyorum dedi.'

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın halka seslenişinin ardından 15 Temmuz belgeseli gösterimiyle devam eden anma programı, aynı anda tüm camilerden selaların okunmasının ardından demokrasinin nöbetinin tutulmasıyla sona erdi.

Anma programına; Kaymakamımız Sayın Tolga TURAN, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin SAYGI, Cumhuriyet Savcıları Sayın Yılmaz DİNLER ve  Sayın Kemal BÜYÜKATAK, Bozkır MYO  Müdürü Emin Emre ÖZTÜRK, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.







Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.