Recent Comments

Büyükşehir Belediyesi Bozkır Meclis Kararları

Konya Büyükşehir Belediyesinin Bozkır ilçemiz ile ilgili almış olduğu meclis kararları şu şekildedir;

  • Bozkır-Ahırlı-Yalıhüyük-Seydişehir taşıma hattında faaliyet göstermek üzere 1 aracın 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre ihale edilebilmesi için Encümenimize yetki verilmesine dair (Ulaşım D. Bşk. ait) teklifin görüşülmesi.
  • (Büyükşehir Belediyesi) Bozkır İlçesi, Demirasaf ve Yukarı Mahalleleri, İkidelikli Ören Yeri I. Derece Arkeolojik Sit Alanı ve Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı ve Çevresi ile ilgili Kamu Yararı Kararı alınmasına dair (İmar ve Şeh. D. Bşk. ait) teklifin görüşülmesi.
  • (Büyükşehir Belediyesi) Bozkır İlçesi, Kuşca Mahallesi, 299 ada, 2, 3, 4, 5 ve 6 parseller ile 298 ada, 3 parsel ve çevresi ile ilgili imar plan değişikliğine dair (İmar ve Şeh. D. Bşk. ait) teklifin görüşülmesi.
  • Bozkır İlçesi, Demirasaf Mahallesi, 363 ada, 12 parsel ile ilgili 1/1000 ölçekli uygulama imar planına dair (İmar ve Şeh. D. Bşk. ait) teklifin görüşülmesi.
  • (Büyükşehir Belediyesi) Bozkır İlçesi, Armutlu Mahallesi, 329 ada, 3 parsel ile ilgili 1/5000 ölçekli nazım imar planına dair (İmar ve Şeh. D. Bşk. ait) teklifin görüşülmesi.
  • Bozkır İlçesi, Demirasaf Mahallesi, 342 ada, 15 parsel ile ilgili onaylanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliğine göre hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğine dair (İmar ve Şeh. D. Bşk. ait) teklifin görüşülmesi.
  • (Büyükşehir Belediyesi) Bozkır İlçesi, Demirasaf Mahallesi, 342 ada, 15 parsel ve çevresi ile imar plan değişikliğine dair (İmar ve Şeh. D. Bşk. ait) teklifin görüşülmesi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.