Recent Comments

OĞULSUZ YAŞANIR AMA VATANSIZ ASLA.

Konya Bozkırlılar Derneği olarak 18 Temmuz 2023 Salı günü Konya Şehit Aileleri Derneğine ziyarete gittik. 

İki buçuk saatlik ziyaretimizde Türkiye'nin bütün ve derneklerimizin meselelerini şehitlerimizi gazilerimizi her şeyi konuştuk.
Şehitler Derneği'nin Başkanı güzel insan Recep Pekdemir Bey ve yönetimde bulunan Durmuş Işık Bey bizlere çok hürmet ettiler.
Bozkırlılar Derneği olarak bize, bir sürpriz yaptılar: Sağ olsunlar şahsım için hazırlamış olduğu plaket ve derneğimiz için hazırlamış olduğu bir duvar tablosunu hediye ettiler.

Başka Recep Pekdemir Bey ve yönetiminde bulunan Durmuş Işık Bey aynı zamanda Şehit babaları. Konuşmamız süresince bize şunu anlattılar. Sayın Başkanım "OĞULSUZ OLURUZ AMA VATANSIZ ASLA" olamayız dediler.

Bu iki buçuk saat içerisinde hem coştuğumuz hem de üzüldüğümüz, gönlümüzün ağladığı dakikalar yaşadık.
Bize çok farklı bir gün yaşatan Şehit Aileleri Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanı Recep Pekdemir Bey'e ve Durmuş Işık Bey'e çok teşekkür ediyoruz.

Kendilerini Konya Bzkırlılar Derneğine davet etmekten onur duyacağımızı söyledik. Bizleri de ziyaret edeceklerine de söz verdiler.

Bize duygu dolu anları yeniden yaşatmak için yeniden sözleştik. Şu sözlerin anlamını yeniden yaşadık "Oğulsuz yaşanır ama vatansız asla" yaşanmaz. Sayın başkanım Recep Pekdemir Bey'e teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız iyi ki sizleri tanımışız.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.