Recent Comments

Bozkır Gençlik Merkezi her Salı açık hava sineması etkinliği düzenliyor.


Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır Gençlik Merkezi yaz döneminde Sosyal, sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetlerle hem gençlere hem çocuklara hem ailelere yönelik etkinlikler yapıyor.

Bozkır Gençlik Merkezi, kurum bahçesinde her hafta Salı gecesinde düzenlenen açık hava sinema etkinliği ile Animasyon, Nostalji ve güncel filmler başta olmak üzere halkın sevebileceği filmleri gösterime koyarak ilçede Salı gecelerini renklendiriyor.

Bozkır Gençlik Lideri Müslüm Uslanmaz yaptığı açıklamada "Bozkır Gençlik Merkezi yaz dönemine de bomba gibi girdi

Gençlik Merkezi olarak, Animasyon, Nostalji ve güncel filmler başta olmak üzere halkın sevebileceği filmleri gösterime koyarak ilçemizde Salı gecelerini renklendiriyoruz. Şimdiye kadar yüzlerce kişinin katıldığı ve animasyon filminin izletildiği Salı gecelerinde katılımcılara aşure ve patlamış mısır da ikram ettik.

Etkinliklerimizle hareketli yaz akşamlarını evde geçirmek istemeyen Bozkırlı vatandaşlarımız da bu vesile ile çocukları ve tanıdıkları ile güzel zaman geçirme fırsatı yakalamış oluyorlar. Açık hava sinemasının amacı insanları sosyalleştirmek, tanıdık simaları haftada bir kez de olsa biraraya getirmek ve aileleri çocuklarla birlikte ortak etkinliğe katmak.

Bozkır Kaymakamımız Tolga Turan'da Gençlik Merkezimizin bu tarz projelerini destekliyor ve bu destekte bizlere güç katıyor. Üniversiteli gençlerin olduğu kadar Bozkırlı vatandaşların da Gençlik Merkezinden istifade etmelerini isityoruz. Gençlik Merkezi olarak vatandaşlar için ayrıca çalışmaların yapıldığını da belirmek isterim.

Ve her hafta Salı akşamları patlamış mısır ikramı eşliğinde halkımızı film izlemeye davet ediyorum" dedi.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.