Recent Comments

Bozkır Kaymakamı Turan'ın 30 Ağustos Kutlama mesajı.


Bozkır Kaymakamı Tolga Turan 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. 

Kaymakam Turan'ın   30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yıldönümüne i̇li̇şki̇n mesajı şu şekilde; 

Bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilân ettiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünde, millet olarak hep birlikte bu günü kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız.

30 Ağustos 1922, milletimizin, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün önderliğinde şanlı ordumuz ile birlikte yazdığı emsalsiz bir kahramanlık destanıdır. Milletimiz bu destanla, milli hâkimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere büyük bir ders vermiş; Türk Milletinin hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

30 Ağustos Zaferi, bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletiyle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen önemli bir başarı olmanın yanında; milletimizin sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kararlılığın, güçlü birlik ve beraberliğin de unutulmaz sembolüdür.

Ülkemizin, Devletimizin özellikle de ordu-millet unvanına sahip Türk Milletinin karakterinde yer alan yüksek ruh ve şuur, milletçe sahip olduğumuz vatan ve bayrak sevgisi ile hürriyet aşkı, hangi şart altında olursak olalım her zaman canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Hedefimiz, kutsal vatanımız için canlarını veren, kanlarını akıtan şehit ve gazilerimize layık olmanın bilinci ve gayreti ile Ülkemizi daha da geliştirmek ve güçlendirmektir. Dört bir yanı şehit kanıyla sulanmış vatanımız bizlere şehadet şerbetini içmiş ecdadımız ve gazilerimizin bir emanetidir.

 Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını minnetle anıyor, tüm Bozkırlı hemşehrilerimin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum" dedi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.