Recent Comments

Konya Büyükşehir Bozkır-Harmanpınar Mahalle Yolunu Tamamladı


Sorumluluk alanında bulunan ilçelerde ve mahallelerde yol altyapısını güçlendirmek için yoğun gayret gösteren Konya Büyükşehir Belediyesi, Bozkır ilçesine bağlı Harmanpınar Mahallesi'nde 5 kilometrelik sathi kaplama çalışmasını tamamlayarak yolu standardı yüksek olarak hizmete sundu.


Konya Büyükşehir Belediyesi, Bozkır-Harmanpınar Mahalle yolunda yürüttüğü sathi kaplama çalışmasını tamamlandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan mahallelerde yol altyapısını güçlendirmek ve daha konforlu seyahat imkanı sunmak için aralıksız şekilde çalıştıklarını ifade etti.

Konya'nın merkezinde ve ilçelerde şehri ihya etme adına "Konya Modeli Belediyecilik" anlayışıyla önemli çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Altay, "Büyükşehir olarak vatandaşlarımız ve şehrimiz için birçok alanda hizmet üretiyor, Konya'mızı her alanda kalkındırmak için yoğun gayret gösteriyoruz. Yol ve altyapı çalışmaları da bu anlamda bizim için önemli bir yere sahip. Bu kapsamda Bozkır-Harmanpınar Mahalle yolunda yürüttüğümüz 5 kilometrelik sathi kaplama çalışmasını tamamlayarak yolu standardı yüksek olarak hizmete açtık. Maliyeti 7,5 milyon lirayı bulan yol çalışmamızın ilçemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.