Recent Comments

Turgutlar İnşaat Otogar ve İtfaiye Binasını teslim süresinden önce teslim etmeyi planlıyor.



Konya'nın Bozkır ilçesinde Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan Otogar ve İtfaiye binası ilk yüklenicisinin bırakıp gitmesi sonrasında ilçede faaliyet gösteren yerli firma tarafından davranıldı.  


Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 Ocak 2021 tarihinde ihale edildikten sonra yüklenici firmanın projeden çekilmesi nedeniyle yapımı sekteye uğrayan Bozkır Otogarı ve İtfaiye Binası yapımı tekrardan ihale edildi.  

Son yapılan ihalede yüklenici firma olarak ihaleyi alan yerel İnşaat firması yetkili Sırrı Turgut, Bozkır ve komşu ilçelerdeki teslim aldıkları inşaatları gününden önce tamamlamayı faaliyet gösterdikleri topraklara bir borç olarak gördüklerini belirterek şimdi teslim aldıkları ihaleye ilkinde de girdik ama almak nasip olmamıştı şeklinde konuştu.  

Haber Merkezimiz muhabirine açıklamalarda bulunan firma yetkilisi Turgut "Turgutlar İnşaat firması olarak 1960'lı yıllardan beri bu Bozkır'da malzeme satışı ve anahtar teslimi İnşaat işleri yapıyoruz.  

Resmi ihale işlerinde genellikle Bozkır ve çevrelerinde olduğu zaman tercih ediyoruz. İlçemiz Bozkır'da da otogar ve itfaiye binalarını İkmal inşaatına başladık. Bu inşaat projesi için yaklaşık bir buçuk yıl önce ihaleye biz de katılmıştık ama Hataylı bir firma bizden düşük teklif verdiği için inşaatı almıştı. Firma inşaatı tamamlamayıp yarım bıraktığı için şu an biz tamamlayacağız.

İnşallah bizim en büyük maksatlarımızdan biri Bozkıra hizmet vermek ve 24 Temmuz'da teslim aldığımız Otogar ve İtfaiye ikmal binasının Ocak 2024 teslim süresi olmasına rağmen Allah'ın izniyle yılbaşına gelmeden teslim etmeye niyetindeyiz.

İlçemiz Bozkır'da 5 katlı okulun inşaatımızı geçen sene yaptık, Güneysınır ilçemizde Düğün Salonu inşaatını teslim ettik. Biz tüm işlerimizde elimizden geldiğince hızlı ve de temiz işçilik yaparak teslim etme gayretindeyiz. Referanslarımız geçmişte yaptığımız işlerimizdir, inşallah bu projede de inşaatı gününden önce teslim edip Bozkır belediyemize ve Bozkır halkımızın hizmetine teslim edeceğiz" dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.