Recent Comments

Bozkır Kaymakamı Turan’ın 2023-2024 Eği̇ti̇m-Öğretim yılı mesajı.


Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, 2023-2024 Eği̇ti̇m-Öğretim yılı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. 

Kaymakam Turan mesajında "Sevgili öğrencilerimiz, kıymetli öğretmenlerimiz ve değerli velilerimiz ile birlikte 2023-2024 eğitim-öğretim yılına erişmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.
 
Yeni eğitim-öğretim yılının okullarımızın idarecileri ile öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.
 
Okullarımız, öğretmen ve öğrencilerin günün belirli saatlerini geçirdikleri mekanlardan ziyade eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan bizleri gelecek hedeflerimize ulaştıracak, çeşitli eğitimlerin ve değerlerin aktarıldığı bir yuvadır. Eğitim ve öğretim ise sürekli olarak gelişmeyi, kendini yenileyebilme, güncel tutabilmeyi, değişime açık olmayı, bilgi çağını yakalayabilmeyi, verimli çalışmayı zorunlu kılan dinamik bir alandır ve hayatın her alanında ömür boyu devam etmektedir. Bu itibarla, okullarımızı eğitim imkânlarıyla ne kadar iyi donatabilirsek, çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar donanımlı yetiştirebilirsek yarınlarımız da o kadar çağdaş ve güçlü olacaktır.
 
İlçemiz nezdinde, biz de bu amaç doğrultusunda eğitimi öncelikli sorumluluğumuz olarak görüyor ve çocuklarımızı geleceğe hazırlamak adına devletimizin tüm imkan, potansiyel ve kabiliyetini kullanarak var gücümüzle çalışıyoruz.
 
Çocuklarımızı ve gençlerimizi vatan ve millet sevgisiyle yetiştirerek tüm insanlığa faydalı bireyler olarak geleceğe hazırlanması amacıyla; idareciler, eğitimciler, öğrenciler ve veliler olarak, tüm imkanların eğitim kalitesini daha ileriye taşımak ve özgüvenli nesiller yetiştirmek için çaba sarf edileceğine inancım tamdır.
 
İlçemizde uyguladığımız eğitim politikası ile eğitimde başarı ve niteliği artırmak için mesaimizin bir bölümünü okullarımıza, okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize, eğitim camiasının her kademesindeki çalışanlarımıza ayırmaya gayret gösterdiğimi ifade etmek isterim.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum" dedi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.