Recent Comments

Bozkırlı Özerdem, Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Asaleten Atandı.


2020 yılından beri Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini yürüten Ali Ulvi Özerdem, Resmi Gazetede yayınlanan atama kararı ile bu göreve asaleten atandı.

2020 yılında  Sakarya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne vekaleten atanan ardından ise resmen görevine başlayan Ali Ulvi Özerdem, Resmi Gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayınlanan atama kararı ile bu göreve asaleten atandı.

Bir süredir Özerdem'in Resmi Gazete kararı ile görevine asaleten atanması bekleniyordu.

2003 yılından beri Sakarya'da bakanlığın çeşitli birimlerine görev yapan Özerdem, 2015-2020 arasında İl Müdür Yardımcılığı görevini de üstlenmişti.

ALİ ULVİ ÖZERDEM KİMDİR

1972 yılında Konya'nın Bozkır ilçesinde doğdu. 1997 yılında Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesinden mezun oldu. 1997 yılında Konya'nın Beyşehir Belediyesinde Veteriner Hekim olarak göreve başladı.

2001-2003 yılları arasında Kırıkkale Belediyesi mezbahasında Veteriner Hekim olarak görev yaptı. 2003 yılında Sakarya ili Kaynarca İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne veteriner hekim olarak atandı. 2006-2015 yılları arasında vekaleten İlçe Müdürlüğü görevini yürütmüştür.

22.02.2015 tarihinde  Sakarya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne  İl Müdür Yardımcısı olarak atanmış olup, 12.06.2020 tarihinden itibaren Sakarya İl Tarım ve Orman  Müdürlüğü görevini sürdürmektedir.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak Adayorum.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.