Recent Comments

Bozkır Ziraat Odası Tohum Eleme Selektörü tesisi hizmete başladı.


Bozkır Ziraat Odası olarak Bozkır'daki çiftçilerimizin taleplerini karşılamak için Sarıoğlan mahallemize Tohum Eleme Selektörü tesisimiz kazandırılmıştır.  

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk "Sarıoğlan Mahallesindeki Tohum Eleme tesisimiz hizmete girmiştir. Tesisimizde şu an için sadece buğday elenmektedir. İleriki süreçlerde farklı ürünlerde de eleme işlemleri yapılacaktır.  

Bölgemiz çiftçisi Tohum Eleme selektörü için komşu ilçelere gitmek zorunda kalıyordu. Faaliyete geçen işletmemiz hem uygun maliyetli hem de yerinde hizmet verdiği için çiftçilerimizin maliyetlerini azaltarak katma değer sağlayacaktır.  

Bu tesisin odamıza kazandırılmasında büyük destek veren Konya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanı ve Genel sekreter yardımcısı Mustafa Yazlık ve Bozkır Belediyesi Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kılınç'a teşekkür ederiz" dedi.  

Sarıoğlan mahallesinde hizmete giren Tohum Eleme Selektörü hizmetinden faydalanmak isteyen çiftçiler Bozkır Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyesi Fatih Özer'e 05352876265 ulaşarak Tohum elemesi hizmetinden yararlanabilirler.  



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.