Recent Comments

​Bozkır'da ​​"Kuran Kursu Akademi​si" projesi hayata geçiriliyor.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır İlçe Müftülüğü tarafından hayata geçirilen ve Konya İl Müftülüğü tarafından konusunda uzman eğitimcilerle desteklenen Kuran Kursu Akademisi projesi hayata geçiriliyor. 

Bozkır İlçe Müftülüğüne bağlı hafızlık eğitimi verilen yatılı Kuran kurslarında, iki haftada bir çarşamba günleri gerçekleştirilecek akademik eğitimlere Konya il Müftülüğünden alanında uzman eğitimciler katılacak. 

İki haftada bir gerçekleştirilmesi planlanan eğitimlere Konya İl Müftülüğü Vaizleri Mehmet Güneş, Ahmet Dinç, Mehmet Çoban ve Gençlik Koordinatörü Yardımcısı Abdülkerim Temizcan katılacak ve katılımcı Kuran Kursu öğrencilerine fıkıh, tefsir ve arapça alanlarında eğitimler gerçekleştirilecek. 

Bozkır'da hayata geçirilecek proje ile ilgili Bozkır İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada "İlçemiz Bozkır'da "Kuran Kursu Akademisi" projesini hayata geçiriyoruz.

Öğrencilerimizin hafızlık yanında diğer ilimlerle ilgili gelişmesine büyük katkı sağlayacak bu güzel proje için başta Bimder derneğimiz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederiz" denildi. 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.