Recent Comments

Emektar kurucu müdür 55 yıl sonra misafir olarak müdür koltuğuna oturdu.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Zengibar Anadolu Lisesi kurucu okul müdürü Mustafa Kemal Yılmaz hizmet ettiği okulu ziyaret ederek okul kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

1968-1969 Eğitim Öğretim yılında Bozkır Lisesi olarak hizmete başlayan ve okulunun kurucu müdürü Yılmaz, Bozkır Zengibar Anadolu Lisesi okul müdürü Veysel Dursun'u makamında ziyaret ederek okulun hizmete girme süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, okulunun güncel durumu hakkında istişarelerde bulundu.  

Yılmaz, Okul kütüphanesini ziyaret ederek kendi kütüphanesinden kitaplarında bulunduğu 600 kitap bağışladı. Kendinin kaleme aldığı ve kızı Prof. Dr. Meşkure Yılmaz'ında kaleme aldığı eserlerin kurucu müdür olduğu okulda sergilenmesinin kendisi için bir mutluluk olduğunu belirtti.  

Okul Kütüphanesine yapılan kitap yardımı ve kurucu müdürün okulu ziyaret etmesinden dolayı memnuniyetlerini belirten okul müdürü Veysel Dursun yaptığı açıklamada "Okulumuzda kurucu müdür olarak görev yapmış sayın Mustafa Kemal Yılmaz, Okul kütüphanemize 600 kitap bağışlamıştır. Bu kitaplar arasında kendisinin ve kızı Prof. Dr. Meşkure Yılmaz'ın kaleme aldığı eserler de yer almaktadır.  

Aslen Bozkır'ın Yelbeği Mahallesi'nden olan Bakanlık Müşavirliği, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde de bulunmuş sayın Mustafa Kemal Yılmaz değerli ailesi ile birlikte okulumuzu ziyaret etmişler ve kişisel kütüphanesinden çok kıymetli kitapları okulumuza bağışlamışlardır.  

Bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşan Okulumuz Kurucu Müdürü sayın Mustafa Kemal Yılmaz'a Okulumuz adına çok teşekkür eder saygılarımı sunarım" dedi.  

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.