Recent Comments

Kaymakam Turan'ın 19 Ekim Muhtarlar günü kutlama mesajı.


Muhtarlarımızın ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçlarını karşılamak, karşılaştıkları sorunlara yönelik çözüm önerileri sunmak ve muhtarlık müessesenin önemine vurgu yapmak amacıyla, her yılın 19 Ekim günü "Muhtarlar Günü" olarak kutlanmaktadır.

Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en köklü örneklerinden biridir. Muhtarlarımız, seçilmiş oldukları mahallelerdeki ihtiyaç ve talepleri tespit etmek; bununla birlikte eğitim, sağlık, ulaşım, tarım, altyapı, üstyapı  gibi alanlarda sorunları belirlemek, bu sorunlara dair çözüm önerilerinde bulunmak ve bunların takibini yaparak vatandaşlara sunulan kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesini sağlamak noktasında önemli bir görevi üstlenmektedirler.

Bizler de muhtarlarlamızla sürekli iletişim ve istişare halinde olarak vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine etkin ve hızlı bir şekilde ulaşmasına özen gösteriyoruz. Bizlerin en büyük destekçisi ve çalışma arkadaşı olan muhtarlarımızla sık sık bir araya gelmeye, mahallelerimizin gelişim düzeyini artırmak için el birliğiyle çalışmaya gayret ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; devletimiz ile vatandaşlarımız arasında çok önemli sorumlulukları olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, yapmış oldukları başarılı çalışmalar için kendilerine teşekkür ediyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum.

Tolga TURAN

Bozkır Kaymakamı
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.