Recent Comments

Bozkır’da Özel firma ile imzalanan protokolle 30 öğrenciye burs verilecek.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozkırlı bir firma yetkilisi arasında imzalanan protokol çevresinde başarılı 30 öğrenciye burs verilecek.  

Bozkır Kaymakamlığı öncülüğünde gerçekleştirilen protokolde Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Elfatek firması ile iş birliği protokolü imzalandı.

Bozkır Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen protokol kapsamında; Serüstat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören başarılı 30 öğrenciye burs imkanının sağlanacak ve ilçedeki meslek liselerinin çalışma kapasiteleri artırılarak, bölgede iş gücü ve istihdam kapasitesinin genişletirilerek gençlere iş imkânı sağlanması için altyapı oluşturuluyor.  

Bozkır Kaymakamlığından yapılan açıklamada "İlçemizin kalkınması, mesleki ve teknik okullarımızın kapasitesinin geliştirilmesi ve istihdamda ara eleman temini noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  

Kaymakamlığımız öncülüğünde; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve ELFATEK firması yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Düzgün ile iş birliği protokolü imzalandı.  

İmzalanan protokol kapsamında; Serüstat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören başarılı 30 öğrencimize burs imkanı sağlanacak ve bu Meslek liselerinin çalışma kapasitelerinin artırılarak, iş gücü ve istihdam kapasitesinin genişletilecek ve gençlerimize iş imkanı sağlanması için altyapı oluşturulacaktır.

Geleceğimizin teminatı gençlerimiz önemsiyor, meslek liselerimizin ilçe ve ülke istihdamına ve ekonomisine katkı sağlaması için gayret gösteriyoruz" denildi.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.