Recent Comments

Muhtar Dinç, Yerel seçimlerde tekrar göreve talip olduğunu açıkladı.

2024 Yerel seçimlerinin gün ve gün yaklaşmasıyla ilçemizde de aday adaylarının isimleri açıklanmaktadır. Son olarak sitemize ulaşam Muhtar Mustafa Dinç, Demirasaf Mahallesinde ki 5 yıllık muhtarlık görevi sonrasında mahalle sakinlerinin desteğiyle yine göreve talip olduğunu açıkladı. 

Muhtar Dinç sitemiz editörüne yaptığı açıklamada "2019 yerel seçimlerde şahsıma Demirasaf mahalle muhtarlığı görevine layık gördüğünüz için büyüklerim ve küçüklerim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.


İnşAllah Allahtan bir mani gelmezse görevime ilk günkü heycanla devam edeceğime inanıyorsunuz ve inanıyorum tüm kurum ve belediyemizle ve aza kardeşlerimle yapmış olduğum güzel kalıcı işler yapacağım işlerin teminatıdır.


Çok şükür Rabbim soracak ve ben cevap vereceğim. Çünkü benim içim rahat, görev sürem boyunca herkese eşit davrandım ve davranmaya da devam edeceğim inşallah.


Saygıdeğer Demirasaf mahalle sakinleri olarak takdir ederseniz, 2024 mart ayında gerçekleştirilecek olan Muhtarlık Görevime aday olduğunu açıklıyor ve desteklerinizi bekliyorum" dedi. 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.