Recent Comments

Mustafa Göksu Kimdir?

Mustafa Göksu, 1980 yılında Konya'nın Bozkır ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlkokul ve ortaokul eğitimini Konya'da tamamladıktan sonra ailesinin taşınması üzerine lise eğitimini İstanbul'da tamamlamıştır.

Üniversite hayatına İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde başlayan Mustafa Göksu, bu bölümden başarıyla mezun olmuştur.

Meslek hayatına atıldığı nokta, radyo dünyasıdır. 2000 yılında "tonymaster" olarak radyo macerasına başlayan Göksu, burada radyo programcılığı da yapmıştır. Ancak Mustafa Göksu'nun hayatında bir dönüm noktası olarak kabul edebileceğimiz bir isim vardır: ünlü maç spikeri Ümit Aktan. Ümit Aktan'ın kendisini sıklıkla mikrofonuna davet etmesiyle Mustafa Göksu, spor medyasına adım atmıştır.

Radyoda 400'ü aşkın futbol maçını başarıyla anlatan Mustafa Göksu, kariyerine sırasıyla Kanal A, Kanal T, TRT, TVNet, A Haber ve A Spor gibi tanınmış televizyon kanallarında devam etmiştir. NTV Radyo'da 2 yıl boyunca spor programı hazırlayıp sunmuş, ayrıca yapımcı olarak 8 belgesel ve 100'den fazla tanıtım filmine imza atmıştır.


Spor medyasının yanı sıra kültür ve sanatla da ilgilenen Mustafa Göksu, insanvesanat.com adlı internet sitesini açarak bu alandaki faaliyetlere de katkı sağlamıştır. 2014 yılında yayın hayatına başlayan A Spor'a transfer olan Göksu, burada "Son Sayfa" programının moderatörlüğünü tam 5 yıl boyunca üstlenmiştir. Hafta içi günlerinde 23.00-02.00 saatleri arasında yayınlanan bu program, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmiştir.

Ancak 9 Eylül 2020 tarihinde Mustafa Göksu, "Son Sayfa" programından ayrıldığını duyurmuştur. Yerine Melike Çelik'in getirilmesinin ardından hafta sonları gündüz ve akşam kuşaklarında Ümit Aktan ile "Haydi Maça" ve "Futbol Artı" programlarını sunmaya başlamıştır.

Ailesiyle birlikte yaşayan Mustafa Göksu'nun spor kulübü tercihi ailesinden farklıdır; kendisi Konyasporlu iken eşi ise Fenerbahçelidir. Spor ve medya dünyasına kattığı değerlerle Mustafa Göksu, adından söz ettiren bir isim olmaya devam etmektedir.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.