Recent Comments

Bozkır'da ülkücüler şehitler için yürüdü.


Bozkır
 Ülkü Ocakları tarafından, "Şehitlerin İçin Yürü Bozkır!" etkinliği kapsamında yürüyüş düzenlendi.

MHP Bozkır İlçe Başkanı Ata Küçükduran, Bozkır Ülkü Ocakları Gökmen Efe Nazilli,önceki dönemlerde Ülkü ocakları İlçe Başkanlığı yapmış isimlerle çok sayıda ülkücü genç ve vatandaşlar katıldı.

Bozkır Ülkü Ocakları tarafından, "Şehitlerin İçin Yürü Bozkır!" etkinliği kapsamında akşam saat:19.00'de Anıt Meydanında başlayan yürüyüş çarşı merkezinden devam ederek, Bozkır Hükümet Konağı ve Jandarma Komutanlığı önüne kadar sürdü.

Ellerinde Türk bayrağıyla birlikte yürüyen ülkücü gençler "Ne mutlu Türk'üm diyene", "Vatan sana canım feda", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.

Onlarca kişinin katıldığı yürüyüş öncesinde Bozkır Müftüsü Emin Yüksek'in okumasından sonra şehitlerimiz için DIP personeli tarafından Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi.

Yürüyüşün öncesinde iseB Bozkır Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Efe Nazilli yaptığı konuşmasında, "Suyu sert insanı Mert değerli Bozkırlılar. Değerli kurum amirleri, kolluk kuvvetlerimiz ve  çok kıymetli ülküdaşlarımTürk İslam ülküsü neferleri; bugün burada geçtiğimiz günlerde vermiş olduğumuz 12 şehidimiz, 12 Vatan evladımız için toplanmış bulunmaktayız. Bugün burada bu topraklar üzerinde plan kuran canımız ciğerimiz polis ve askerlerimize kurşun sıkan hain teröristlere karşı Tek Yumruk tek bir bütün olduğumuzu, Bizim için canını feda eden ve hazır olan bütün kolluk kuvvetlerimizin yanında olduğumuzu ve hain teröristlerin de karşısında olduğumuzu haykırmaya geldik.
Bizim bir bayrağımız var Türk bayrağı Onun için yaşar, Onun için ÖlürüzDevletimiz içinde devlet kurmak isteyenlere buradan hatırlatmak isterim ki 40 kişiyle Çin sarayını basan Kürşat Atam, kefeniyle ordusunu karşılayan Sultan Alparslan, Çağ açıp çağı kapatan Fatih Sultan Mehmet ve herkes bitti dediği anda ülkemizi düşmanlardan temizleyen Mustafa Kemal Atatürk'ü hatırlatmak isterim.
Devlet terbiyesi almış birisi olarak buradan terörist ve terörist destekçilerine açık açık sesleniyorum ölünüzü dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi, müstahak olduğunuz sonuçlara billahi kavuşturacağız. Ne mutlu Türküm Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez'' dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.