Recent Comments

Ak Parti Bozkır İlçe Teşkilatının istifası sonrası basın açıklaması.



ÇOK DEĞERLİ KAMUOYU;

5 yılı aşkın bir süredir yürütmekte olduğumuz AK PARTİ BOZKIR İLÇE TEŞKİLATI görevimizi layıkıyla ,en güzel şekilde yapabilmek için elimizden gelen gayret ve çabayı gösterdik.


Aslında bu ,olmazsa olmaz olan ,memleketimize ve insanımıza  hiçbir zaman ödenemeyecek bir borçtu bizim için.


Bu süre zarfında zamanın en kıymetli hazine olduğu bilinciyle, Milletvekilimiz sayın Ziya Altunyıldız'ın ilçemize en büyük hizmetlerinden birisi olan Doğalgaz dan tutunda 4 yıldızlı otel konforunda Öğretmenevine,Hastanemizin Doktor - Personel ve fiziki şartlarının maksimum hale getirilmesinden,okullarımızın fiziki şartlarının sağlıklı hale getirilmesine Rehabilitasyon merkezlerinin ilçeye kazandırılmasından, istihdam alanlarının açılmasına,Üniversitemizin bölüm ve öğrenci sayısının artmasından,ilçemizin içeride  ve dışarıdaki  ekonomik potansiyelini harekete geçirebilme alt yapısına kadar, yıllardır bir türlü çözüme kavuşturulamayan SARIOĞLAN bölgemizdeki Arsa Probleminin çözüm aşamasına getirilmesinden,Elektriksiz Yaylalarımızın Elektriğe kavuşmasına, Hafızlık projesinin  hayata geçirilmesine, Fen lisesi niteliğindeki  Proje Okulunun açılmasına, Osman Yaren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapımından ve daha birçok sayamadığımız hizmetler için taşın altına gövdemizi koymaya kadar,yetki alanımız içerisinde girişimde bulunmaktan hiçbir zaman geri kalmadık.


İsterdik ki tüm bu hizmetlerin yanında Sağlık Ocağımızın inşaatını tamamlamayı,Sarıoğlan -Bozkır duble yolunu başlatabilmeyi,Üniversite ve KYK binamızın en azından temelinin atıldığını görebilmeyi elbette çok isterdik. 


Çünkü biliyoruz ki bu ilçeye ne yapılsa az..Biliyoruz ki İnsanımız her zaman her şeyin en iyisine layık..O bakımdan bu ilçeye hizmet etme aşkımızı ve inancımızı hiç bir zaman yitirmedik, yitirmeyeceğiz.. bu hissiyatı bize bahşeden yüce yaradana sonsuz şükürler olsun..


Kıymetli hemşehrilerimiz,belki konuşacak çok şey var ancak kısaca ifade etmek gerekirse;

Eğer ilçenizi gerçekten çok seviyor,içindeki ve dışarıda yaşayan halkınızın GELECEĞİNİ kendinize dert ediniyor,onunla dertlenerek güzel bir geleceğin hayalini kurabiliyorsanız düşünce ve niyet olarak doğru yerdesiniz demektir..Eğer bir işin mutfağındaysanız,her türlü zorluğunu,her türlü cefasını siz çekiyorsanız o ortamı en iyi bilen ve koklayan da hiç şüphesiz sizsinizdir.


Geçmişi ve şu anı, aynı zamanda gelecek yılları bir bütün halinde, tüm veriler ışığında tamamen objektif olarak sentezleyip düşündüğünüzde, eğer yeni bir başlangıcın olmasına olan inancınız tam ise ve  tereddüt dahi etmiyorsanız, bulunduğunuz konjöktürde,bunu anlatmakta zorlanıyorsanız,ve bazı şeyleri aşamıyorsanız,o vakit yapabileceğiniz tek şey olacak olan yada  olması  muhtemel olana saygı duyarak,inandığınız yolda sadece NET BİR DURUŞ SERGİLEYEBİLMEKTİR. Aksi halde sonraki sürecin tıkanıklığından kaçamaz,inandığınız davanıza ve ilçenize ancak zarar verirsiniz. Çünkü asıl olan davadır,.asıl olan ilçenizin selametidir.


Bu nedenle kazananın her zaman BOZKIR ve AZİZ HALKIMIZ olması temennisi ile, yapmakta olduğumuz bu görevi üzülerek bırakıyor, Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN'a olan bağlılığımızın her daim süreceğini buradan bir kez daha ifade etmek istiyoruz.


Bu vesile ile,Ülkemize eşsiz eserler kazandırarak çağ atlatan,kendisi ile yol yürümekten onur duyduğumuz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN'a, sonsuz teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.


Özellikle gayretimizi,çabamızı daima diri tutan; bize yoldaş olan ,birbirinden kıymetli bu hizmetlerin altında bizzat imzası olan saygıdeğer büyüğüm, Bozkırımızın öz evladı milletvekilimiz sayın ZİYA ALTUNYALDIZ'a özellikle teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.


Yine Bozkırımızın evladı ,Konyamızın önemli bir değeri, Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın UĞUR İBRAHİM ALTAY'a da, bizleri hiçbir zaman, hiçbir konuda geri çevirmediği ve ilçemize yaptığı değerli hizmetler için özellikle teşekkür ediyoruz.


İlçemize sağlık alanında kazandırdığı birbirinden değerli hizmetler için Sağlık Bakanımız sayın FAHRETTİN KOCA'ya, özellikle ilçemizin Sarıoğlan bölgesindeki imar soruna neşter vuran Çevre Şehircilik Bakanımız ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız sayın MURAT KURUM'a ayrı ayrı teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz. 


Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar birlikte çalıştığımız Konya İl başkanımız sayın HASAN ANGI'ya ve yönetim kurulu üyelerine ve tüm MİLLETVEKİLLLERİMİZ'e  ilçemize olan katkılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. 


Görev süremiz boyunca, İlçemizin sorunlarının çözümü noktasında birlikte çalıştığımız, Kaymakamlarımız, Kurum Müdürlerimiz, STKlarımız ve tüm kurum çalışanlarımıza, ayrıca konu Bozkır olduğunda elini taşın altına koymakta geri kalmayan İstanbul'da ki hepimizin bildiği değerli iş insanlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. 


Son olarakta;

Bozkır halkımıza ,"Hakkımız var ise sonuna kadar helal olsun.."Sizlerde lütfen haklarınızı helal ediniz..


ALLAH A EMANET OLUN.


AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI ADINA

BAŞKAN  KADİR GÜVEN (2018/2024).


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

12 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Başkanım bu gidiş olmadı çok güzel hizmetler yaptınız.Kadir başkan gerçekten söylenecek çok şey var ama neyse hakkımız sana helal olsun ama unutulmadın sizin istifasınız burada çok şeyi kaybettirir sizin gibi çalışkan dürüst siyasetçi gelmez çok üzgünüz çok.

    YanıtlaSil
  2. Başkanım at izi it izine karıştı.Hakkımız helal olsun istifa etmesi gereken kişi siz değilsiniz bunu çok iyi biliyoruz.

    YanıtlaSil
  3. İlçemiz için güzel hizmetler yaptı.Seni başkan olarak görmek isterdik ama sana yapılan oyunlarıda biliyoruz.Her daim arkanızdayız nerede olursan ol.

    YanıtlaSil
  4. Baktılar her işte Kadir bey ön planda tabi ne yapacaklar önünü kesecekler yemezler.Bu istifa olayı partiye oy kaybettirir.

    YanıtlaSil
  5. Başganın çok güzel hizmetler yaptın.Allah senden razı olsun.Yolun açık olsun seni daha iyi yerlerde görmek isterik.

    YanıtlaSil
  6. İnsanların siyasete giriş amacı hizmetle başlar, servetle son bulur. Gereksiz harcamaların, israfın, haksız kazanç ve rantların hesabı bu dünyada sorulmasa da, adalet sahibi Allah CC. bunun hesabını elbet soracak. Devlet malını kendi malı gibi kullanan, parasını har bulup harman savuran, buna göz yuman hiç kimseye halkım helal değildir. Örneğin Konya bşb, Karatay, Selçuklu, Meram belediyelerinin şivlilik harcaması neredeyse 50 milyonu buldu. Buna diğer belediyeler de dahil, bozkır belediyesi işçiye 2000₺ zam pazarlığı yapar, esnafa borcu durur, konya sanayicisi borcunuzu ödeyin der, geri çevirir. Başkan bunlardan haberin var mı bilmiyorum. Memleketin İşini adam gib yapacak, dürüst hak hukuk adalet sahibi değerli insanlara ihtiyaç var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadir başkan belediye başkanından kat ve kat fazla çalıştı hizmet için gecesini gündüzüne kattı istifası bizi derinden üzdü .Ondanda kimi destekleyeceğiz bi açıklama bekliyoruz.

      Sil
  7. Yolun açık olsun adam gibi adam.

    YanıtlaSil
  8. Kadir Güven başkan çok çalıştı ilçemiz için.Helal olsun sana başkan seni heryerde destekliyoruz.Nerede olursan ol hangi partiden olursan ol biliyoruz bu ilçeye çok hizmetler yapacaksın.Dik duruşun içinde sana çok teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  9. Allah aşkına bu zamana kadar Kadir başkan gibi çalışkan sevilen sayılan ilçemizin tüm programlarında olan hizmet aşkı ile yanan bi parti başkanı gördünüzmü.Bu istifa partimiz için iyi olmadı.Yolu açık olsun.

    YanıtlaSil
  10. Siyasetçilerden çok zeki olmalarını beklemiyor kimse, sadece ahlaklı olmalarını istiyor, lakin unutuyorlar; seçilmişler seçilenlerin temsilcisi yani fıtraten aralarında hiç bir fark yok...
    Birisi çok çalar diğeri az.
    Ama ikisi de aynı mefkureye sahiptir, bugün benim günüm der, ben yerim der!
    Hiçbir ahlaki kavram umrunda değildir ama camiden çıkmaz, mevlut kaçırmaz, ağzından Allah, maşallah inşallah hiç eksik olmaz.
    Ya işte böyle.
    Cenazede söyle bir düşünür, kabristan dönüşü herseyi unutur kaldığı yerden hunharca yemeye devam eder, niye?
    Çünkü ölüm var, yedi yedi! Ne yerse kar!
    Çocukları da siyaset eliyle bir yere koydu ise işte o zaman gör, Allah yok felanca milletvekili filanca başkan falanca müdür genel müdür her ne zıkkımın...
    Yani putları vardır lakin abdest alır kıbleye döner...
    Ya işte böyle...
    Allah böylelerinin şerrinden bizleri korusun,
    Onların gözünü dünya malı ile doldursun ki masumlar ile uğraşmaya fırsat bulamasinlar.

    YanıtlaSil
  11. Kadir başkanım kimi destekleyeceğiz.Mevcut başkanı desteklemiyoruz.Sizden açıklama bekliyoruz.

    YanıtlaSil