Recent Comments

Baharın gelişiyle Aygırdibi Mesire Alanı ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.


Konya'nın Bozkır ilçesinde bağlı Karacahisar mahallesinde bulunan Aygırdibi Mesire alanı ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.  


Bozkır ilçesine bağlı doğal güzellikleriyle ilçeden ve ülke genelinden ziyaretçileri ağırlayan mesire alanı bu senede yoğun ziyaretçi ağırlayarak sezonu açtı. Ziyarete gelen misafirler her sene olduğu gibi bölgede düzenledikleri etkinliklerle de renkli görüntülere sahne oluyor.  

Bölge hakkında bilgilendirmeler de bulunan Karacahisar Mahalle muhtarı Numan Şimşek her sene yoğun rağbet gören alanın bu senede bölgedeki ağaçların yaprak açmasıyla birlikte piknikçiler ve doğa severler için büyük bir ilgi uyandırdığını belirtti.  

Muhtar Şimşek İHA muhabirine yaptığı açıklamasında "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Aygırdibi yoğun ilgi görmeye başladı.

İnşallah bu sezonda güzel geçer. Vatandaşlarımızdan istediğim şu burayı nasıl bulurlarsa öyle bıraksınlar ve tertemiz bırakıp gitsinler. Yiyip içip çöpüne atmasınlar, çöplerini çöp konteynerine atarak ortalığı temiz bir şekilde bırakıp gitmelerini rica ediyorum" dedi.  

Konya merkezden 50 kişilik bir ekiple mesire alanına gelen Konya Yürüyüş ve Fotoğraf grubu başkanı Salim Erdal yaptığı açıklamada "Biz Aygırdibi Şelalesine daha önce birkaç sefer gelmiştik. Arkadaşlarımız çok istediği için grubumuzla tekrar geldik.

Konya'dan geliyoruz burası çok beğendiğimiz bir yer, turizme açık olması gerekir. Bölgede bakım yapılması lazım, burada ufak tefek bakımlar olursa turizme daha kolay Açılabilir. Buraya biraz eğilinmesi lazım ve çevre düzenlenmesi gerekiyor ama biz çok memnunuz. Burası Anadolu'nun ve orta Anadolu'nun Konyanın gezilip görülecek yerlerinden birisi. Aygırdibi Şelalesine Bozkır'dan Dere'den gelebilirsiniz" dedi.  

Konya'dan gelen gurubu öğrenen ve gezi etkinliğine Beyşehir'den katılan Beyşehir Kaymakamlığı Yazı işleri Müdürlüğünden emekli doğa sever Halil Gümüşel yaptı açıklamada "Beyşehir ekibi olarak bugün Konya'dan gelen bir grubun geleceğini öğrendik. Salim hocamızı zaten tanıyoruz. Onları aradık ve bugün onlara eşlik ettik. Bulunduğumuz ortam çok güzel bir doğa harikası, gerçekten imkanı olan gelebilecek herkesin buraya Gelip görmesini tavsiye ederim" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.