Recent Comments

Başkan Karabulut'tan teşekkür mesajı.

Mensubu olmakla her zaman onur duyduğum Bozkırımızın vefakar mert ve cesur insanları, kıymetli hemşerilerim. 

Bir mahalli idareler seçimini daha hayırlısıyla sonlandırdık. Seçimin kazananı Bozkır olmuştur. Halkımızın gösterdiği yüksek teveccüh beni ziyadesiyle mutlu etmiş olurken sorumluluğumun da ne kadar çok arttığının farkındayım. 
Değerli hemşerilerim seçim dönemi bitmiştir.Bugünden sonra kollarımızı sıvayıp halkımıza hizmet etme dönemi başlayacaktır.

Ben bana oy verip vermediğine bakmaksızın, ayrım yapmadan, ötekileştirmeden tüm Bozkırlıların belediye başkanıyım.Bütün hemşerilerimin acısı acım, sevinci sevincim olacaktır.Hepinizin gönlüne girmek ve her türlü hizmeti adil bir şekilde öncelikleri göz önünde bulundurarak Bozkır'ın her köşesine ulaştırmak şiarımız olacaktır. 

Belediyemizde çalışan işini layıkıyla yapan personelimiz bizim çalışma arkadaşlarımızdır. Onlarla birlik ve beraberlik içerisinde ahenkle çalışacağız. Hiç kimse bir endişeye kapılmasın. Ben bu makama adam harcamak için değil Bozkır'a hizmet etmek için geldim. Siz müsterih olun. Değerli halkım ben 24 saat sizler için çalışacağım. Dün dediğim gibi bugün de söylüyorum makam kapım ve gönül kapım sizlere her zaman açıktır. Ayrıştırmadan ötekileştirmeden tüm hemşerilerime şevkle hizmet edeceğimi bilmenizi isterim. 

Gurbetteki hemşerilerim sizlerin de Bozkır seçimlerini ne kadar yakından takip ettiğinizi biliyorum. Sizleri de hiçbir zaman unutmayacağım.İlginiz ve alakanız için çok teşekkür ediyorum. Sıladan gurbete gönül köprümüz hep açık olacaktır. Sizlerin istek ve taleplerini her zaman göz önünde bulundurcağım. 

Değerli hemşerilerim yeni hizmet dönemini başlatıyoruz desteklerinize ve dualarınıza her zaman ihtiyacımız var. Tekrar tüm halkımıza bana gösterdiği yüksek teveccühten dolayı minnet ve şükran duygularımı sunar Ramazan'ın hayrının ve bereketinin milletimiz,memleketimiz üzerine olmasını niyaz ederim. Sağ olun varolun Allaha emanet olun.

NAZİF KARABULUT 
BOZKIR BELEDİYE BAŞKANI
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.