Recent Comments

Karayolu ulaşım yolu açılan Eğrigöl, Doğal güzellikleriyle ilgi çekiyor.


Torosların zirvelerinde yer alan doğal güzellikleriyle cazibe merkezi olan Antalya Gündoğmuş ilçesine bağlı Güzelbağ yaylasında bulunan Eğrigöl'ün ulaşım yolu açıldı.  

Antalya Gündoğmuş Güzelbağ yaylasında yer alan Eğrigöl'ün ulaşım yolunun açılması ile yayla sakinleri ve bölgedeki doğa severler, Konya'nın Bozkır ve Hadim ilçelerinden ulaşım sağlayarak bölgeyi ziyaret ediyor.  

Yolların açıldığı ilk günün sonrasında yoğun talep olduğunu belirten yayla sakinlerinden Emre Deveci sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada "Merhaba bugün Eğrigöl Yaylasındayız, burada ev sahibiyiz. Yolların açıldığını duyduk ve yaylamıza geldik. Tabi ki Gündoğmuş tarafından ve Payalar yaylası tarafından birkaç yerde arazi aracınız yoksa sıkıntı yaşayabilirsiniz yani ulaşım sağlayamazsınız ama şuan Akdam Yaylası tarafından yollar açık. Bozkır ve Hadim ilçeleri tarafından gelmek isteyenler Akdam yaylası güzergahını kullanarak normal bir şahsi arabanızla gelebilirsiniz.

Eğrigölümüz çok güzeldir ve şuan karların kalktığı alanlarda çiğdem ve benzeri çiçekler açıyor. İnsanlar bölgedeki bu güzellikleri görebilmek için şuan yoğun bir talep gösteriyor. İnsanlar çoluğuyla çocuğuyla herkes toplanmış gelmiş.  

Eğrigöl'ün seveni çok olduğu için, geleni gideni eksik olmuyor. Yaz akşamlarının güzelliğini buradaki herkes biliyor. Annem olsun, babam olsun burada sabit olarak duruyor ve bizlerde işten fırsat bulabilirsek kafa dinlenmeye geliyoruz. Buraya gelenlerinde amacı da aslında bu. Çadır kuranların burada kafa dinlemek ve stres atmak amacındalar" dedi. 
Son olarak bölgeden edindiğimiz bilgilere göre şuan için bölgeye ulaşım sağlayan Antalya ve Sarıot yaylası güzergahından da ulaşı sağlanmaktadır. 

Haber Kısa Videoları;


Haberler AA ve İHA yayınları;

İHA :
AA :
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.